The Day After - RPG

Pagina 1 van 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende

Ga naar beneden

The Day After - RPG

Bericht  Bertje op zo nov 16, 2008 10:51 pm

Vijf jaar later. De bewoners van HM hebben veel meegemaakt in de tijd dat ze opgesloten zaten in het huis. Vijf jaar later krijgen ze een brief thuis, met het bericht dat er een reünie wordt gehouden in het huis. Zouden ze daar wel heen gaan? Ach, waarom niet, het is toch maar voor een avondje? Wat kan er misgaan? En bovendien, misschien is het wel leuk om die mensen weer eens te zien...

Veel plezier met RPG'en ^^
avatar
Bertje
Spookjager

Aantal berichten : 370
Registratiedatum : 15-11-08
Leeftijd : 42
Woonplaats : Kruideniersstraat 71

Profiel bekijken http://hauntedmansion.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Dermot op zo nov 16, 2008 11:16 pmDermot ijsbeert in de gang in zijn huis en kijkt naar boven naar de trap. Waar blijft die Liz toch? Zometeen komen ze nog te laat ook. Hij kijkt er eigenlijk wel naar uit om iedereen terug te zien. Alhoewel, iedereen... De meesten toch. Dat het al vijf jaar is geleden dat ze uit dat vervloekte huis waren ontsnapt! Wat vliegt de tijd. Hij heeft nog altijd geen enkele knoet gezien van het prijsgeld, waarschijnlijk niemand... Het was gewoon een of andere zieke grap, niets meer. Hij begint nu wel wat ongeduldig te worden hoor, hij kijkt terug omhoog.

"Liiihiiiz! C'mon honey! Straks komen we nog te laat!"

Tssk... Honey. Hij klinkt als een getrouwde man... Oh wacht, dat is hij ook. Hij checkt of hij zijn gsm in zijn zakken heeft en kijkt dan terug ongeduldig naar boven. Ja gsm, die dreuzeldingen zijn verdomd handig.

"Liihiiiiz!"
avatar
Dermot

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 16-11-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Faith op zo nov 16, 2008 11:38 pmFaith brengt nog de finishing touch aan haar make-up en bekijkt zichzelf in de spiegel. Haar gedachten dwalen af naar het moment dat ze de brief aankregen. Haar eerste reactie was om de brief te verbranden en er nooit meer over te spreken. Maar na lang nagedacht te hebben heeft ze besloten om toch maar te gaan, bovendien is het al een hele tijd geleden dat ze de anderen heeft gezien. Ze is best wel benieuwd hoe het met iedereen gaat. Alleen ziet ze er wel tegenop om terug naar het huis des onheil te gaan.

"Mammie!" Faith draait zich om en kijkt recht in de grote, blauwe ogen van haar driejarige dochtertje.
"Het is al voorbij je bedtijd, lieverd." zegt ze fronsend en trekt haar op schoot.
"Ik wil mee!" jammert Amelia koppig. Faith zucht. Het was geen goed idee geweest om haar te vertellen dat ze naar een spookhuis gingen, daar had ze Robertus al voor gewaarschuwd. Nu zit Amelia al dagen te zeuren dat ze mee wil.

"Nu moet je slapen als een braaf meisje." Ze neemt haar hand vast en kijkt er streng op toe dat Amelia in haar bedje gaat liggen. Ze dekt haar beter toe, drukt een kus op haar voorhoofd en wenst haar slaapwel voordat ze weer naar haar kamer gaat.

"Robertus? Ben je bijna klaar." roept ze tegen de gesloten deur van de badkamer. Ze gaat op het bed zitten en doet alvast haar schoenen aan.


Laatst aangepast door Faith op ma nov 17, 2008 5:37 pm; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
Faith
Heler

Aantal berichten : 488
Registratiedatum : 15-11-08
Woonplaats : Haunted Mansion

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Liz op ma nov 17, 2008 12:09 am

Here you go, Tim. =)

Lizzie

Liz zit op de rand van het bed en staart voor zich uit. Het is een beetje een raar idee om weer terug te gaan naar het vervloekte huis. Wat was het fijn toen ze er eindelijk uit konden ontsnappen, veel langer zou Liz het er niet hebben uitgehouden. Aan de andere kant heeft ze toen wel veel aardige mensen ontmoet - alhoewel, sommige waren niet altijd even lief. Ze ontwaakt uit haar gedachten als ze Dermot hoort roepen, haar man. Haar man. Onwillekeurig glimlacht ze even, ze had niet gedacht dat ze zo vroeg in haar leven nog zou trouwen. Snel staat ze op, haalt een borstel door haar haar en werpt een blik naar zichzelf in de spiegel. Haar buik begint al een klein beetje dik te worden. Ze legt haar hand erop. Wat een raar idee, dat er een klein wezentje daar binnenin groeit.

Ze loopt de trap af en ziet daar Dermot staan, die nogal ongeduldig is. "Ik ben er al," glimlacht ze afwezig, waarna ze haar schoenen begint te zoeken.
avatar
Liz

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 16-11-08
Leeftijd : 27
Woonplaats : In het bos

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Madison op ma nov 17, 2008 12:10 am
Madison twijfelt nog steeds of ze wel terug gaat naar het huis. Ze wilt Jack er alleen niet meer mee vervelen, hoe vaak heeft ze de afgelopen weken wel niet haar twijfels verteld? Met veel meer moeite dan normaal nodig is trekt ze haar hakken aan, maar omdat haar vingers zo shaken van de zenuwen vallen haar hakken telkens half uit.

Uiteindelijk heeft ze haar hakken aan en loopt terug naar beneden toe. Ze loopt niet snel de trap af. Ze wilt niet terug naar het vervloekte huis, maar ze wilt Faith die wel gaat niet in de steek laten. Daarbij hebben ze haar op het ministerie al een dag vrij ervoor gegeven. Ze geeft Jack een knuffel en een kus op zijn wang. "Ben je klaar?"
avatar
Madison

Aantal berichten : 460
Registratiedatum : 16-11-08
Leeftijd : 27

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Bertje op ma nov 17, 2008 6:16 pm


Bertje.

Robertus mompelt een half ongeduldige "Jaahaa" als Faith hem roept. Tssk, scheren vereist tijd hoor. Hij wast zijn gezicht, droogt het af en doet dan nog zijn kraag goed. Dan loopt hij de badkamer uit.

Hij glimlacht even naar Faith, die op het bed zit. Hij pakt haar handen, trekt haar omhoog en drukt een kusje op haar lippen.
"Ligt Amelia al in bed?" vraagt hij, maar hij weet het antwoord eigenlijk al. Hij slaat zijn arm om Faiths middel.
"Kom, we gaan," zegt hij vrolijk. Hij loopt naar beneden, waar Emma zwijgend, een boek lezend, voor het haardvuur zit. Ze kijkt even op.
"Wij zijn zo weer terug," zegt Robertus, en ze knikt even. Hij pakt zijn en Faiths jas van de kapstok, en wacht.
avatar
Bertje
Spookjager

Aantal berichten : 370
Registratiedatum : 15-11-08
Leeftijd : 42
Woonplaats : Kruideniersstraat 71

Profiel bekijken http://hauntedmansion.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Dermot op ma nov 17, 2008 7:55 pmDermot staat met zijn handen in zijn zakken op Liz te wachten als die naar beneden komt en hij kijkt haar met een korte glimlach aan. Ze zit duidelijk met iets en hij merkt hoe ze haar schoenen zoekt. Meestal staan die in de schoenkast... Hij stapt ernaartoe, doet het deurtje open en neemt een paar van Liz' schoenen eruit. Geen hakken, want... stel je voor dat ze valt... Hij is tegenwoordig erg ongerust om haar, ook al zal hij het nooit luidop zeggen: hij kijkt er wel naar uit om vader te zijn. Dermot gaat met de schoenen naar Liz en geeft ze aan haar.

"Alles ok?" vraagt hij en kijkt haar aan. Ondertussen voelt hij zijn gsm in zijn broekzak trillen, hij heeft een berichtje. Maar hij laat het even zitten. Liz is even belangrijker op het moment. Oooooooooooooh...
avatar
Dermot

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 16-11-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Jack op ma nov 17, 2008 8:02 pm

Jack Taylor ^^'

Jack staat ongeduldig op zijn horloge te kijken en wacht tot Maddie klaar is om te vertrekken. Hij weet wat haar dwars zit, maar daar moet ze zich maar even overheen zetten. Met een glimlach knikt hij als Maddie beneden is en vraagt of hij klaar is. Like duh. Ziet hij eruit alsof hij klaar is *eyeroll*
Hij geeft haar een hand en doet de deur open. "Op naar een nieuwe ontmoeting met oude bekenden." Hij geeft haar snel even een zoen terug en verschijnseld daan naar het huis waar hij zoveel leuke dingen heeft meegemaakt >D

"Zou Amelia ook meekomen? Ik hoop van niet, kleine kindertjes kun je namelijk niet gebruiken op zo'n reunie en al helemaal niet in dit huis." Hij kijkt Maddie aan en loopt dan het huis in. "Hallo?"

OOC; Oh god, lameheid heerst. Ik mocht al wel HM binnen gaan toch?
avatar
Jack

Aantal berichten : 52
Registratiedatum : 16-11-08
Leeftijd : 26
Woonplaats : Haunted Mansion

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Liz op ma nov 17, 2008 8:37 pm"Dank je." Liz glimlacht dankbaar naar hem als hij haar schoenen aangeeft en gaat even zitten om ze aan te doen. Ze fronst kort wanneer hij haar vraagt of het wel goed gaat. "Ja, ik denk het," zegt ze. "Ik ben alleen een beetje bang... Aan de ene kant is het wel fijn om ze weer te zien, maar ik ben bang dat er weer iets engs gaat gebeuren." Ze schudt haar hoofd even, natuurlijk niet. Het is maar een reunie, er zal vast niks gebeuren. Ze pakt haar jas van de kapstok, trekt hem aan en loopt vast naar buiten, waar een taxi op hen wacht. Ze aarzelt even, gaat dan toch zitten en wacht op Dermot.

Tijdens de taxirit zegt ze bijna niks, ze staart uit het raam en werpt af en toe een blik op haar man. Uiteindelijk doemt het huis weer op. Onwillekeurig huivert ze even. Hier had ze zoveel tijd doorgebracht, dingen meegemaakt die ze liever niet had willen beleven, alhoewel ze Dermot er wel had leren kennen natuurlijk. ^^ Eenmaal daar stapt ze uit de taxi en blijft voor de deur staan. Als ze nu naar binnen stappen, komen ze er dan niet meer uit? Zal ze het wel doen? Het is een poging waard, in ieder geval.

"Daar gaan we dan," zucht Liz, waarna ze de deur open doet en naar binnen stapt. Zoekend kijkt ze om zich heen. Het is er geen spat veranderd, alles ziet er nog hetzelfde uit als toen ze er weg gingen. Dan merkt ze Jack en Maddie op.
"Hee!" begroet ze hen vrolijk. "Apart om hier weer terug te zijn, hè?"
avatar
Liz

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 16-11-08
Leeftijd : 27
Woonplaats : In het bos

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Faith op ma nov 17, 2008 9:15 pmFaith kijkt op als Robertus de kamer binnenkomt en laat zich glimlachend optrekken.
"Ja, ze slaapt als een roosje." zegt ze tevreden. Ze had toegekeken en zich ervan verzekert dat Amelia sliep voordat ze haar alleen liet. "Hoewel ze daarnet nog rondliep en weer begon over dat ze mee wil gaan..."

Ze glimlacht nog eventjes naar Emma en knikt bevestigend als Robertus zegt dat ze zo weer terug zijn. Het liefst wil ze met iedereen een klein praatje maken en niet langer blijven dan nodig is. Ze neemt haar jas aan en trekt het snel aan. Ze kijkt nog even twijfelend naar Robertus, maar het is nu te laat om van gedachte te veranderen, en verdwijnselt dan naar het huis.

Onbewust rilt ze even bij het aanblik van het grote huis dat opdoemt in de duisternis. Het is de tijd van het jaar dat het snel donker begint te worden. Ze houdt stevig Robertus' hand vast en stapt door de grote poort op weg naar het huis. Allerlei beelden en herinneringen komen plots weer naar boven. Ze loopt naar binnen en ziet dat Maddie met Jack is aangekomen. En Liz met Dermot.

"Hey." begroet ze Maddie en Jack opgewekt. Maar Liz heeft ze al in tijden niet meer gezien, die verdient natuurlijk een knuffel. Faith omhelst Liz spontaan en kijkt haar met een brede glimlach aan. Vervolgens glimlacht ze nog eventjes naar Dermot.

"Dat is lang geleden. Hoe gaat het met jullie?" ^^
avatar
Faith
Heler

Aantal berichten : 488
Registratiedatum : 15-11-08
Woonplaats : Haunted Mansion

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Madison op ma nov 17, 2008 9:25 pmAan Jacks hand, verdwijnseld Madison naar het huis toe. Ze schudt haar hoofd als Jack vraagt of Amelia mee zou komen. Amelia heeft sinds Bertje erover begonnen is, ook aan haar hoofd erom gezeurd maar ze heeft haar zus plechtig moeten beloven dat ze Amelia er niet verder over vertellen zou. Ze vindt het helemaal niet leuk om als eerste zijn, zelfs al is het met Jack. Het huis geeft haar de bibbers. Geschrokken draait ze zich om als ze iemand hoort. Opgelucht haalt ze adem, het is Liz maar.

Ze loopt naar Liz toe en geeft haar een knuffel, het zelfde doet ze bij Dermot. Alhoewel ze nooit echt veel contact met hem heeft gehad -zelfs niet in het huis- vind ze het toch beleefd om te doen. Ze glimlacht naar Faith en Robertus als die ook verschijnselen. Heeft ze zich hier nou zo druk om gemaakt? Alles staat gewoon nog recht ^^.
avatar
Madison

Aantal berichten : 460
Registratiedatum : 16-11-08
Leeftijd : 27

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Dermot op ma nov 17, 2008 10:48 pmDermot knikt begrijpend als ze zegt dat ze bang is, maar weet daar eigenlijk niet veel op te zeggen. Gelukkig gaan ze door... Dermot neemt zijn jas van de kapstok en volgt Liz in de taxi. De spanning is echt wel te snijden in de auto, dat heb je nu met zwangere vrouwen, hun emoties worden vertienvoudigd. En Liz is al zo'n zenuwpees. Hij checkt zijn gsm, want hij had daarnet een berichtje.

    HeY KjOeTiE, AlLeS GoEt? MiSs JoE! ZiE'k Je VaNaaF?


Dermot rolt met zijn ogen. Waarom moeten knappe meisjes altijd zo ontzettend dom doen en zo breezahtaal sms'en. Echt irritant. Zonder een sms terug te sturen klapt hij het ding terug dicht en steekt het terug in zijn broekzak. Wat? Kijk niet zo verwijtend, een zwangere vrouw hebben is hard hoor XO . Hij stapt met Liz uit en komt HM binnen. Hij ziet Jack en Mddie staan. Hij krijgt een knuffel van Maddie en knikt even naar Jack. Zijn zij de enige die er zijn? Aah gelukkig komt Faith binnen samen met Robertus. Dermot kan het niet laten om even te grijnzen en zijn blik over haar lichaam te laten glijden.

"Hi." zegt hij met een glimlach en negeert Bertje eigenlijk gewoon. Hij kijkt hem niet aan, laat ons het zo zeggen. Hij vindt het gewoon belachelijk dat zo'n oude man met zo'n knappe vrouw samen is. En hij kan hem niet hebben, daarom.
Dermot kijk Faith terug aan als ze vraagt hoe het met hem is. Like... slechte ijsbreker ofzo.

"Alles in orde he. Het werk vergt tegenwoordig veel van me. Ik ben verantwoordelijke geworden voor team 5." zegt hij trots en beseft niet dat de rest geen flauw benul heeft van wat team 5 wel precies is...

"Maar voor de rest wel in orde..."
avatar
Dermot

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 16-11-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Faith op ma nov 17, 2008 11:03 pmFaith kijkt glimlachend toe naar de warme begroetingen en knuffels. Wat lief. De grote HMfamilie is weer bij elkaar. Het is bestwel opvallend hoe Dermot naar haar kijkt en ze kijkt snel weg, zogezegd alsof ze het niet gezien heeft en glimlacht wat ongemakkelijk naar niemand in het bijzonder.

Ze knikt begrijpend als hij vertelt dat het werk heel zwaar is en heeft geen idee wat zijn promotie tot team 5 betekent. Ze besluit er ook niet naar te vragen. Het is beter dat ze niet al te close wordt met hem. Met nog een flauw glimlachje richt ze zich tot Maddie en Jack en knoopt een gesprekje aan.
avatar
Faith
Heler

Aantal berichten : 488
Registratiedatum : 15-11-08
Woonplaats : Haunted Mansion

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Liz op ma nov 17, 2008 11:16 pm


Lizzeh

Liz glimlacht als ook Faith en Robertus binnenkomen en ze knuffels krijgt van verschillende mensen. Het is toch wel fijn om ze allemaal weer terug te zien, bedenkt ze zich. Waar was ze ook alweer zo bang voor? Nergens voor nodig, dus. Ze merkt niet eens op dat Dermot naar Faith kijkt, onnozel konijntje dat ze is.

"Het gaat wel goed hoor," glimlacht Liz. "Het loopt allemaal redelijk op rolletjes, zeg maar... En met jullie?" Beleefdheid for the win, hè, ook al begint ze een beetje moe te worden van het staan. Ze leunt tegen de muur aan en bekijkt de ruimte eens wat beter. Een laagje stof bedekt alles. Leeft Abott niet meer, of had hij nooit schoongemaakt? Eerlijk gezegd kan Liz het zich niet meer herinneren, maar hij lijkt haar ook niet iemand die met een roze schortje en een prachtige plumeau op zijn knieen door het antieke huis heen kruipt. Ze stelt het zich al half voor en grijnst even onwillekeurig.
avatar
Liz

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 16-11-08
Leeftijd : 27
Woonplaats : In het bos

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Madison op di nov 18, 2008 12:32 amMadison kijkt verbaasd naar Liz als haar iets opmerkt. Is Liz nou dikker geworden? Aangezien het alleen bij Liz' buik is, kijkt Madison er aandachtig naar voor ze eindelijk doorheeft wat er aan de hand is. Liz is zwanger? Een glimlach speelt op haar mond. Faith is dus niet de enigste die kinderplannen gehad heeft. Zelf ziet ze zichzelf niet met kinderen. Ze ziet zichzelf nog geen eens getrouwd met Jack, ook al houdt ze zielsveel van hem. Ze is gewoon niet het type om te trouwen ^^.

"Hoe lang moet je nog?" vraagt Madison nieuwsgierig, terwijl ze naar Liz' buik wijst, zodat ze zeker weet dat ze het door heeft.
avatar
Madison

Aantal berichten : 460
Registratiedatum : 16-11-08
Leeftijd : 27

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Liz op di nov 18, 2008 1:04 amLiz ontwaakt uit haar gedachten als ze Maddie iets tegen haar hoort zeggen. Ze bloost even. Oh... Kennelijk is het zichtbaar dat ze zwanger is. Zwanger, zwanger, zwanger... Het woord deint rond in haar gedachten, totdat ze beseft dat ze haar eigenlijk ook nog antwoord moet geven.

"Ik zit nu op vijf maand," glimlacht ze. "Het duurt dus nog wel even, maar tot nu toe gaat alles goed. Ik heb in ieder geval nog geen zin in augurken bij de macaroni." Ze knipoogt grijnzend even, ze wist de naam al niet meer van die arme jongen die een pot augurken in zijn koffer had zitten. Moge hij in vrede rusten, arme sloeber.
avatar
Liz

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 16-11-08
Leeftijd : 27
Woonplaats : In het bos

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Dermot op di nov 18, 2008 1:15 amDermot merkt dat Faith niet meteen een gesprek met hem wil aanknopen, goed hoor... Whatever. Da ze maar lekker alleen blijft breien bij de haard bij Bertje. Dat ze samen oud mogen worden... Wacht, dat is Bertje al, never mind ^^
Hij hoort Liz bezig over haar zwangerschap, glimlacht en gaat terug bij haar staan. Hij hoort het oer de augurken bij de macaroni en lacht.

"Maar aardbeien in de spaghetti lust ze wel graag hoor." grapt hij en knipoogt naar Liz. En dat was nog eens de waarheid ook.

"Over eten gesproken... Is er iets? Ik rammel." zegt hij en klopt overdreven op zijn buik.


Laatst aangepast door Dermot op di nov 18, 2008 3:40 pm; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
Dermot

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 16-11-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Faith op di nov 18, 2008 1:29 amFaith merkt het pas op als Maddie erover begint. Wauw, Liz is zwanger. En vijf maanden al.
"Gefeliciteerd." zegt ze met een glimlachje, omdat ze niks anders weet te zeggen. Eigenlijk is ze nu best wel nieuwsgierig of het een jongetje of meisje is, maar dat gaat ze niet zomaar vragen. Dat zou onbeleefd zijn. Sommige mensen houden dat graag privé. Maar Faith niet hoor. Ze was zo blij en trots geweest toen de heler vertelde dat ze zwanger was van een meisje, dat ze het aan iedereen vertelde die het maar horen wou. Nu het over zwangerschap gaat, wordt ze weer herinnert aan het ongelukje dat ze had gehad. Haar eerste kindje, dood, en dat allemaal door dit huis. Eigenlijk snapt ze niet goed waarom ze hier naartoe is gekomen. Deze plek geeft haar gewoon de kriebels en slechte herinneringen. Ze had nog liever de samenkomst/reünie bij hun thuis gehouden. Het was toch groot genoeg.

Ze probeert het allemaal naar de achtergrond te drukken. Nu ze is gekomen, kan ze er maar het beste van maken. En het is wel leuk om oude bekenden terug te zien. Faith glimlacht als ze hoort wat Dermot zegt. Hij wordt papa. Dat had ze niet meteen verwacht van hem. Maar ach... mensen veranderen. Het is tenslotte vijf jaar later.

"Heeft er iemand enig idee of Finn, Lily, Martin, en de anderen komen?" Ze weet niet echt in hoeverre iemand nog contact heeft gehouden met de anderen.

"Misschien staat er wel een hele feestmaal op ons te wachten." zegt ze voor de grap als Dermot het over eten heeft.
avatar
Faith
Heler

Aantal berichten : 488
Registratiedatum : 15-11-08
Woonplaats : Haunted Mansion

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Bertje op di nov 18, 2008 9:43 pm


Bertje.

Robertus gilmlacht, en pakt Faiths hand vast om samen te Verdwijnselen. Net als hij aankomt bij HET HUISS bedenkt hij zich dat hij Amelia geen nachtkusje gegeven heeft. Ach ja, hij zal straks als ze thuis zijn nog even bij haar kijken. Hij loopt samen met Faith naar binnen, en ziet daar al wat oude bekenden staan.
"Hey," begroet hij Jack en Maddie vrolijk, alsof hij ze vorige week nog gezien heeft. Oh ja, klopt. Dat heeft hij ze ook.

Hij schudt Liz beleefd de hand, en feliciteert haar. Wow, zwanger. Van Dermot nog wel O.o Ziet hij daar nou een ring glimmen? Wtf, Dermot is getrouwd?? Ze waren toch maar 5 jaar verder, niet 40? "^^ Hij mompelt een zacht "Hallo," tegen Dermot - wat al een heel stuk beleefder is dan Dermot doet - en luistert met een flauw glimlachje naar de rest. Hij is ook wel nieuwsgierig of echt iedereen komt, maar weet er zelf ook geen antwoord op.

Hij schrikt, als hij achter zich voetstappen hoort; uit de eetkamer komt een man naar hen toe gelopen, maar het is niet Abott. De man is jong, tamelijk lang, nogal uitgemergeld, met grote vleermuisoren, zijn dunne, zwarte haar van achteren ingebonden in een staart; hij draagt een butlerspak.
"Als allen aanwezig zijn, kunt u aan tafel," zegt hij kalm, waarna hij in de keuken verdwijnt.

Amy

Amy bekijkt zichzelf nog één keer in de spiegel. Ze haalt een hand door haar pony, doet haar opgestoken haar nog een beetje goed, blaast een bel met haar kauwgom en loopt dan de badkamer uit, nadat ze een luchtje op heeft gedaan. Ze vist haar jas van de kapstok, en kijkt nog even de kamer rond - het huis is zo léég zonder pappie, James en Benda - voordat ze alle lichten uitdoet en naar buiten loopt. Ze Verdwijnselt naar het huis.

Ze huivert even als ze het pad oploopt naar het huis, en stapt dan naar binnen, waar ze de rest al ziet staan.
"Hey," zegt ze voorzichtig en met een flauw glimlachje.
avatar
Bertje
Spookjager

Aantal berichten : 370
Registratiedatum : 15-11-08
Leeftijd : 42
Woonplaats : Kruideniersstraat 71

Profiel bekijken http://hauntedmansion.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Faith op wo nov 19, 2008 1:23 am

OOC: laten we deze RPG actief houden =D
OOC2: iedereen moet gezellig meedoen, dus kom op mensjes die nog niet gesolliciteerd hebben maar stiekem wel meelezen ^^Faith kijkt lichtjes verbaasd naar de vreemde man die komt aankondigen dat het eten klaar is.
"Daar is je antwoord." zegt ze met een grijnsje tegen Dermot. Misschien staat er wel echt een feestmaal op hun te wachten '.'

"Hey." begroet ze Amy opgewekt en kijkt haar dan glimlachend aan. Ze verwacht half dat Finn zometeen door de deur komt lopen, maar dat gebeurt niet. Faith weet niet echt wat te zeggen tegen Amy. Na haar moordpoging - wat ze natuurlijk niet is vergeten! - heeft ze nooit echt een band gehad met haar. Dus zwijgt ze en laat het gezellig praatje maken maar aan de anderen over.

Ze gaat weer bij Robertus staan en besluit hem wat gezelschap te houden, want hij is nogal stilletjes. Wat eigenlijk normaal is voor hem :')

"Ik moet zeggen dat ik blij ben dat we toch zijn gekomen." zegt ze. "Ik ben benieuwd wie er nog allemaal komt opdagen." Ze werpt even een blik op de deur en wendt zich dan weer tot de rest.

"Gaan we hier de hele avond blijven staan." merkt ze vrolijk op, en gaat vervolgens alvast naar de woonkamer en neemt daar plaats in een zetel. Niet iedereen is aanwezig dus ze kunnen nog niet aan tafel [a]
avatar
Faith
Heler

Aantal berichten : 488
Registratiedatum : 15-11-08
Woonplaats : Haunted Mansion

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Finn op wo nov 19, 2008 3:13 pmFinn staart even naar de brief, die hij voor de zoveelste keer heeft gelezen waardoor de uitnodiging al helemaal plat gestreken is terwijl het eerst toegekomen was in een rolletje.
Met een lichte aarzeling plooit hij het dan dicht, en kijkt om naar Beau die nog steeds vrolijk zijn duplo blokken tegen elkaar aan het smijten is.
Ik kan hem toch moeilijk meenemen? En geld voor een babysit heb ik nu niet echt.
Maar langs de andere kant is hij vreselijk nieuwsgierig naar de anderen toe.
'Pappie, gaan we?'
Finn schrikt op van zijn gedachten over Amy, Lily en al de gebeurtenissen die gebeurd waren in het huis.
'Pappieeee...' Beau gaat zeurderig rond zijn been hangen.
Finn hurkt zich met een klein grijnsje, en geeft een tik op zijn zoons neus.
'Als jij belooft dat je heel flink zal zijn.'
Beau knikt heftig met zijn hoofd terwijl er een schaapachtige grijns op zijn gezicht verschijnt.
Niet dat Finn veel gelooft van Beau's overacted reactie, maar het is genoeg voor hem.
Algauw trekt hij Beau zijn schoentjes aan met een hoop geworstel- Duw dan, jongen, Nee duwen met je voetje!'- en kan dan uiteindelijk zijn jas dichtritsen en met veel moeite een muts op zijn hoofd pleuren.
'Nee, je houdt je muts aan!' Finn trekt opstandig de muts weer over Beau's hoofd en kijkt even streng naar het hummeltje dat beteuterd opkijkt.
Hij zucht even, doet zijn eigen jas dicht en neemt Beau dan bij de hand die nog net vlug zijn afgeleefde beer ging halen en stevig in zijn vrij ander handje klemt.


Finn komt even later het grindpad weer op dat zich naar het immense kasteel leidt.
Hij laat zijn blik even op het kasteel rusten, en voelt een rilling over zich gaan.
Nog maar al te goed wetend en beseffend wat er daar allemaal gebeurd was.
Hij glimlacht als Beau opstandig aan zijn arm gaat trekken als teken van 'Paps, loop nu een beetje door.'
Algauw ziet hij dat er nog mensen bij staan, en hij loopt met een aarzelende pas dichter naar hen toe.
avatar
Finn

Aantal berichten : 33
Registratiedatum : 16-11-08
Leeftijd : 28
Woonplaats : Haunted Mansion.

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Dermot op wo nov 19, 2008 9:33 pmDermot draait zich om als er een of andere kerel komt zeggen dat ze aan tafel mogen als iedereen er is. Like... what the hell, wat doet die kerel hier én waarom heeft hij eten voor hen gemaakt? Misschien is het de zoon of neef of, whatever van Abott. Hmm.. Willen ze dat wel? Hij glimlacht even naar Faith als die hem aanspreekt en kijkt op als de deur terug open gaat en Amy binnenkomt. Well helloooooo beauty. Die extra jaartjes hebben haar duidelijk goed gedaan, ze ziet er... volwassener uit. Met en grijns op zijn gezicht, hij kijgt het er écht niet vanaf, kijkt hij haar aan.

"Hey Amy, fijn om je terug te zien." zegt hij en knikt even. Wacht... Amy is nu geen teenager meer, dus... Dat maakt hem geen pedo meer, yay ^^

Dan gaat de deur open en de grijns op Dermots gezicht is mogelijk nog groter dan die hij bij Amy had. Het zijn Finn en Beau, fantastisch dat ze gekomen zijn. Hij loopt naar Blondie toe en geeft hem een hug, klopt hem op de schouder en kijkt hem met een glimlach aan.

"Hey, ik dacht al dat je niet ging komen." zegt hij en bukt zich dan en kijkt naar Beau. Zijn.. Petekind, tadadadaaaaaaa. Jawel, Finn en hij zijn goede vrienden geworden, ironisch huh?

"So Beau, klaar om wat spoken te vangen?" zegt hij me een ^^-face en haalt een buideltje galjoenen uit zijn zak dat hij aan Beau geef.

"Hier, geef maar aan je ouwe. Het is wel voor jou hoor." zegt hij, knipoogt en staat terug recht. Hij glimlacht nog eens naar Finn en stapt dan samen met hem en zijn zoon naar de rest toe.
avatar
Dermot

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 16-11-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Finn op wo nov 19, 2008 9:42 pmFinn kijkt met een grijns naar een persoon, die plots snel komt aangelopen.
"Hey, ik dacht al dat je niet ging komen."
'Hey Dermot.' Antwoordt hij met een grijns terug en geeft Dermot een knuffel terug. 'Nou, ik was eerst niet van plan om te komen omdat ik Beau onmogelijk alleen kan laten. Maar uiteindelijk heb ik hem maar meegenomen.'
Finn kijkt even naar Beau die verwachtingsvol naar zijn dooppeter opkijkt.
Beau grijnst zijn tandjes bloot, slaat zijn armen even rond Dermot's nek, als die gehurkt staat, en kijkt hem vrolijk aan.
"So Beau, klaar om wat spoken te vangen?"
De kleine hummel knikt gretig, met een schaapachtige grijns, en kijkt dan met een gefascineerde blik over Dermots schouder naar alle gebeurtenissen die aan de hand zijn.
"Hier, geef maar aan je ouwe. Het is wel voor jou hoor
Finn smoort zijn lach als Beau algauw hysterisch aan zijn broek gaat trekken om het buideltje te geven.
Hij neemt het aan, aait even over Beau's kruin en steekt het buideltje dan weg.
'Papa zal het goed bij houden hoor.'
Finn tilt dan Beau maar op, voordat die het weer op het lopen zet om alles te onderzoeken en gaat naast Dermot lopen naar de andere oude bekenden toe.
avatar
Finn

Aantal berichten : 33
Registratiedatum : 16-11-08
Leeftijd : 28
Woonplaats : Haunted Mansion.

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Liz op wo nov 19, 2008 10:03 pmLiz steekt haar tong uit naar Dermot als hij over de aardbeien in de spaghetti begint - en nee, dat is niet kinderachtig *puh*. Waarom moet hij dat nou vertellen? Tssk... "Ik heb niet zoveel contact met hen," antwoordt ze Faith bedenkelijk. "Ik hoop dat ze nog wel komen, het zou wel gezellig zijn." Ze glimlacht even. Nu ze toch over eten bezig waren, ze heeft ook wel hongerrrr. Als een sunny . En dat is geen zon, maar een leeuw, ja. xD

Geamuseerd kijkt Liz naar Finn, die met zijn zoontje binnenkomt. Wat is het toch een schattig jochie, prins Finn in spe king. Dan valt haar blik op Amy, die ook binnenkomt. Jeetje, ze is wel veranderd - in positieve zin. Ze ziet er niet meer uit als een klein, verwend prinsesje, maar iets geharder. Het zal haar op de een of andere manier wel goed hebben gedaan.
"Hai," glimlacht ze naar haar. Liz' ogen vallen op Dermot, die wel euh, heel vrolijk naar Amy grijnst, en ze werpt hem een geirriteerde blik toe. Tuurlijk, hij blijft wel Dermot, maar zij is zwanger, ja. D<

"Weten júllie dan misschien iets van de rest? Lily, David?" vraagt ze dan maar droogjes.
avatar
Liz

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 16-11-08
Leeftijd : 27
Woonplaats : In het bos

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Faith op wo nov 19, 2008 11:34 pm

@ Es: xDFaith staat op uit op haar gemakkelijke zetel als Finn komt binnenlopen met mini-Finn.
"Hee!" zegt ze met een ^^ -gezichtje en neemt hem even in zich op. Hij is niet veel verandert. Nog altijd die mooie blonde lokjes :') Met een grote smile op haar gezicht knuffelt ze hem spontaan.

"En wie is dit lieve jongetje?" vraagt ze met een stralende glimlach naar Beau. De gelijkenissen zijn zo groot. Ze geeft een lief tikje op zijn wang en bedwingt zich om hem ook even te gaan knuffelen. Faith houdt van kindjes <3 En hij is zo schattig!

Ze haalt een lolly tevoorschijn - nee, Liz is niet de enige die aan lolly's kan geraken - en stopt hem toe met een knipoogje. Ze kijkt even bedenkelijk op bij Liz' vraag.

"Geen idee, eigenlijk."
antwoordt ze fronsend. "Misschien weet Finn of Lily komt?" Ze kijkt even vragend naar Finn en vervolgens weer naar Beau. Misschien hadden ze Amelia toch moeten meenemen ^^
avatar
Faith
Heler

Aantal berichten : 488
Registratiedatum : 15-11-08
Woonplaats : Haunted Mansion

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 1 van 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum