The Day After - RPG

Pagina 3 van 6 Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende

Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Bertje op di nov 25, 2008 6:29 pm


Bertje.

Robertus kijkt een beetje vreemd op als Blond- euh, Finn '^^ onder tafel duikt '.' Oordelend dat het onbeleefd is om in gezelschap onder tafel te zitten (@@) blijft hij braaf zitten, ondanks zijn lichte nieuwsgierigheid. Hij slaakt een klein, zacht geschrokken kreetje als hij iets langs zijn been voelt strijken, een arm of iets dergelijks, maar besluit dat hij het zich verbeeld heeft ^^

Poef, daar was de butler weer. Nog voor Robertus ook maar op heeft kunnen kijken wanneer hij een bekende stem hoort, staat de butler alweer in de eetkamer. Hij legt zijn lange, dunne vingers om de rugleuning van een lege stoel, glimlacht beleefd - maar daardoor niet minder eng - en trekt dan de stoel naar achteren voor Lily. Hij maakt een onderdanige buiging en schuifelt weer weg. Robertus kijkt hem even na. Daarna haalt hij zijn schouders op, en begint gretig aan zijn diner albino


Amy Elliot

Amy luistert maar met een half oor naar het gesprek wat over tafel gaat, en kijkt af en toe stiekem om naar Finn. Als Finn het tafelkleed omhoog gooit en eronder duikt, vangt ze een glimp op van Robertus' schoenen en smoort haar lach, meteen een - juiste - conclusie trekkend.

Ze lacht zachtjes als Finn zijn hoofdje stoot en geeft hem een korte aai over zijn blonde bolletje als hij weer omhoog komt. Ze kijkt blozend weer weg als ze beseft dat dat misschien een beetje raar over moet komen "^^ Mede hierom, en het feit dat ze gewoon afgeleid is, duurt het een tijdje voordat ze beseft dat er iemand is gearriveerd.

Ze slikt als ze Lily in de deuropening ziet staan, en is zich ineens heel erg bewust van haar positie naast Finn. Ze heeft eigenlijk geen idee wat hun - Lily en Finns - relatie onderling is. Als Finn niet wist dat ze zou komen, lijkt het haar niet echt waarschijnlijk dat ze een liefdesrelatie hebben, laat staan een kind. Ze weet niet goed hoe ze zich moet houden, en glimlacht beleefd, en ietwat ongemakkelijk naar Lily.

_________________
  "Elizabeth, these clothes do not flatter you at all, it should be a dress or nothing. I happen to have no dress in my cabin!"
avatar
Bertje
Spookjager

Aantal berichten : 370
Registratiedatum : 15-11-08
Leeftijd : 42
Woonplaats : Kruideniersstraat 71

Profiel bekijken http://hauntedmansion.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Dermot op wo nov 26, 2008 1:16 amDermot haalt zijn schouders op als Faith vraagt of het geen gevaarlijk werk is. Like... tuurlijk wel, maar het is echt een supahdupah werkjeeeeuh. Nee serieus, het is wel een chille job.

"Yeah well... Het is natuurlijk wel gevaarlijk, maar ik doe het graag en dat is het belangrijkste he. En als je goed bent hoef je je niet zo heel veel zorgen te maken." zegt hij en drinkt zijn glas die de ober net heeft ingeschonken in een keer leeg. Blijkbaar was het witte wijn, hm... classy. Hij schenkt zichzelf nog een glas in en kijkt dan op als Lily binnenkomt. Hij glimlacht even breed, maar zegt niets. Dat is aan Finn^^ Wat doet die trouwens met zijn hoofd onder tafel? Gek. Dermot richt zich tot Liz en fluistert iets in haar oor.

"Hey, wie weet mogen we hier ook blijven slapen. Dát zou ik te gek vinden, om hier nog eens te slapen." fluistert hij, vergetend dat zijn vrouw 5 maanden zwanger is... Maar dat is voor hem zowieso geen excuus.
avatar
Dermot

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 16-11-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Liz op wo nov 26, 2008 1:25 amLiz kijkt met een grijns op haar gezicht naar Finn, die onder de tafel kruipt. Like, wat moet hij dáár nou weer? Als ze plotseling een welbekende stem hoort, draait ze zich richting duur. Ah, het is Lily. Gelukkig, ze is toch nog gekomen, Liz wilde echt graag alle mensen weer zien. Ze glimlacht vriendelijk naar haar.
"Hey, leuk je weer eens te zien!" begroet ze Lily spontaan, waarna ze zich tot haar bord richt en vrolijk begint te snijden.

Ze stopt net een hap eten in haar mond, wanneer Dermot iets in haar oor fluistert. Ze glimlacht zwakjes, na die toch wel redelijk lange tijd krijgt ze er nog steeds kippenvel van. Maar hier blijven slapen?
"Het zou wel leuk zijn," zegt ze droogjes. "Maar ik ben bang dat we hier dan voorlopig nog even blijven zitten." Liz knipoogt kort naar hem en leunt even tegen hem aan.

_________________
If I could catch a rainbow, I would do it just for you.
avatar
Liz

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 16-11-08
Leeftijd : 27
Woonplaats : In het bos

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Lily op wo nov 26, 2008 11:06 pmLily bijt op haar lip terwijl ze lichtjes ongemakkelijk in de deuropening staat. Ze glimlacht even naar iedereen, zelfs naar Amy, hetzij zwak. Ze kijkt even naar de butler die een stoel naar achter schuift voor haar. Maar ze wordt echter afgeleid door Finn die onder de tafel duikt. Met een raar gezicht staart ze hem aan. 'Wat was jij aan het doen?' Wil ze vragen, maar ze laat het dan maar. Dan onderdrukt ze een lachstuip als Finn zich met zijn hoofd tegen tafel stoot. "Ook nog altijd blond hé, jij." Grijnst ze.

Ze kijkt even op als ze de nog steeds lege stoel ziet staan. "Oh, ja." Mompelt ze ne maakt dat ze op de stoel zit. Ze glimlacht als ze Liz hoort. "Kvind het leuk om jullie ook nog eens allemaal te zien." Geeft ze antwoord. "Hoe is het met jullie allemaal?" Vraagt ze nieuwsgierig terwijl ze haar eten begint op te scheppen.
avatar
Lily

Aantal berichten : 12
Registratiedatum : 24-11-08
Leeftijd : 30
Woonplaats : In The Haunted Mansion

Profiel bekijken http://www.engelenbeurs.be

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Finn op wo nov 26, 2008 11:19 pmFinn mompelt een paar verwensingen terwijl hij de pijn op zijn kruin probeert te negeren.
Hij kan zichzelf wel voor het hoofd slaan, maar dat gaat hij momenteel toch maar niet doen. ^^"
"Ook nog altijd blond hé, jij."
Finn knippert verwonderd met zijn ogen als ze gewoon doodnormaal tegen hem gaat zeveren, zelfs hem al gaat plagen. Alsof er helemaal niets gebeurd is in de afgelopen jaren.
Hij laat zijn blik even kort op haar rusten, haalt een glimlach boven en springt dan recht om rond de tafel te lopen en dan te stoppen bij Bertje.
Finn tilt opnieuw het laken op, hurkt zich meer en trekt Beau dan ruw aan zijn arm vanonder tafel.
'Je gaat nu flink bij papa zitten, anders breng ik je naar bed toe!'
Niet dat Finn dat zou doen, want hij kan moeilijk zijn kind alleen laten, maar hij moet toch ergens mee chanteren? >D

_________________
I'm blond...Just blond.

You want someone smexy? Someone smart? With a high libido?
KACHING!
There is Finn. =D
avatar
Finn

Aantal berichten : 33
Registratiedatum : 16-11-08
Leeftijd : 28
Woonplaats : Haunted Mansion.

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Bertje op vr nov 28, 2008 7:04 pm


Bertje.
Ooc: laten we doorspoelen naar na het eten ^^

Robertus glimlacht beleefd naar Lily, welke aan tafel gaat zitten, en vraagt hoe het met iedereen is.
"Oh," antwoordt hij, zijn hand op die van Faith leggend met een klein glimlachje en verlegen blosje. "Ik kan niet klagen."
Hij kijkt even vreemd op als Finn ineens naast hem staat en nota bene wéér onder tafel duitk O.o Hij kijkt even naar Beau, die met onschuldige oogjes naar zijn vader opkijkt als hij onder tafel vandaan getrokken wordt. Ah, dat verklaart wel wat. Zich van geen verder kwaad bewust, eet hij rustig verder.

[...]

Robertus legt zijn bestek netjes op zijn bord, en pakt zijn glas elvenwijn. Hij zet het aan zijn lippen en nipt er af en toe een beetje aan, luisterend naar de gesprekken, maar zich vooral afzijdig en stil houdend - zoals gewoonlijk.Amy Elliot

Amy is - niet onterecht - verbaasd als Lily naar haar glimlacht =o. Maargoed, times change. Ze kijkt eventjes kort en een beetje vreemd op als Finn naar Bertje loopt en Beau van onder de tafel vist, en grinnikt even. Dan begint ze aan haar diner.

[...]

Amy lacht af en toe als iemand een (grappige xD) opmerking maakt, maar is verder - in tegenstelling tot normaal - niet echt spraakzaam. Af en toe werpt ze een verlegen glimlach naar Finn.

_________________
  "Elizabeth, these clothes do not flatter you at all, it should be a dress or nothing. I happen to have no dress in my cabin!"
avatar
Bertje
Spookjager

Aantal berichten : 370
Registratiedatum : 15-11-08
Leeftijd : 42
Woonplaats : Kruideniersstraat 71

Profiel bekijken http://hauntedmansion.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Dermot op vr nov 28, 2008 9:45 pmNadat Dermot zijn hij-weet-niet-meer-hoeveelste glas binnengekapt heeft gaat hij verder met zijn, enigsinds dronken, monoloog over het peterschap. Hij zet zijn glas met een klap op tafel.

"En weet je, h-het is gewoon dat je door begint te hebben dat je oud aan het worden bent. You know." lalt hij, gaat even met zijn hand over z'n gezicht en legt dan zijn arm over Liz' schouders. Zou hij straks toch niet eens... De schaakstukken bovenhalen? Mogen zwangere vrouwen schaken? Ach, hij weet het niet. Waarschijnlijk zit die buik in de weg.

"Maar weet je, f*ck that. Zolang we maar gelukkig zijn, right?" gaat hij verder en krijgt Beau in het vizier.

"Screw that Beautje, I f*cking love you." zegt hij met een schaapachtige grijns naar zijn petekind. Wat? Geen scheldwoorden gebruiken bij kinderen? Screw that!
avatar
Dermot

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 16-11-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Finn op vr nov 28, 2008 10:57 pmFinn mompelt iets terwijl hij Beau optilt en hem weer meebrengt naar zijn vaste plaats.
Hij laat zich met een zucht neerploffen en zet Beau op zijn schoot.
Finn pikt dan een koek uit de mand en geeft die aan Beau die hem gretig aanneemt.
Even glimlacht hij tot hij merkt dat Dermot wel héél losjes begint te doen.
"Screw that Beautje, I f*cking love you."
Finn trekt een gezicht, slaat zijn handen tegen Beau's oren, terwijl die met nieuwsgierige ogen kijkt, en kijkt Dermot doordringend aan.
'Wil je wel eens op je taal letten? Er zit hier een klein ventje die deze crap niet moet horen.' Sist hij dan naar Dermot, die wel met een héél schaapachtige grijns terug kijkt.

_________________
I'm blond...Just blond.

You want someone smexy? Someone smart? With a high libido?
KACHING!
There is Finn. =D
avatar
Finn

Aantal berichten : 33
Registratiedatum : 16-11-08
Leeftijd : 28
Woonplaats : Haunted Mansion.

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Dermot op vr nov 28, 2008 11:47 pmDermot kijkt naar Finn als die tegen hem sist dat hij niet moet schelden. Waarom mag dat nu weer niet? Omdat kleine Beau geen scheldwoorden mag horen? het is een stomme theorie trouwens dat je op je taal moet letten bij jonge kinderen, vroeg of laat dan komen ze er toch allemaal achter. En by the way, het maakt je wel een stuk hipper.

"Het doet toch niemand pijn? En trouwens, het maakt hem alleen maar sterker." zegt hij, schuift zijn stoel naar achter en staat op. Dermot zoekt zijn evenwicht en stapt dan naar Finn. Hij buigt zich naar hem toe om iets in zijn oor te fluisteren.

"Je wilt toch niet dat hij wordt als hém." fluistert hij met een knikje naar robertus.

"Zo slap, zo flauw, zo... spokenjager." gaat hij verder en staat dan weer recht, wijzend naar zijn niet zo goede vriend.

"Jij kerel, praat niet tegen mijn petekind. Het moet geen f*cking gay worden."

Géén idee waarom hij dat ineens zegt, Misschien vijf jaar geen ruzie met Bertje?
avatar
Dermot

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 16-11-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Jack op za nov 29, 2008 12:07 amJack zit zwijgend aan zijn eten, en probeert het gedoe rondom Dermot te negeren. Sommige mensen veranderen ook nooit hè? Hij steekt even zijn hand op naar Lily, die iets later als de rest is aangekomen, als Dermot tegen Robertus begint.
"Dermot. Dit moet een gezellig avondje worden. Je gaat nu zitten en normaal gedragen, anders vervloekt ik je driedubbel zodat je kont op de plek van je gezicht zit." Zegt hij zacht maar dreigend. "En Finn, haal dat kind asjeblíéft weg hier. Het is vervelend en hij maakt Dermot hier zich gedragen als een idioot." Zo, zegje gedaan, Jack gaat eten, des te eerder is hij weg van hier.

"Zo, Lily, wat doe jij tegenwoordig?" Probeert hij een normaal gesprek aan te knopen.
avatar
Jack

Aantal berichten : 52
Registratiedatum : 16-11-08
Leeftijd : 26
Woonplaats : Haunted Mansion

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Bertje op za nov 29, 2008 12:20 am


Bertje.

Robertus kijkt kwaad op als Dermot hem begint te beledigen. Dronken of niet, die lul zal 't 'ns krijgen! Hij negeert Jack totaal met z'n nuchtere geredeneer en springt op, klaar om hem gewoon lekker droog, direct en duidelijk naar de hals te vliegen ^^ Maar als hij omhoog schiet, en een stap wil verzetten, knalt hij hard voorover, op de Jack Sparrow-manier, op de grond. Hij hoort Beau op de achtergrond gieren van het lachen, en zucht. Stom klein kreng. Hij krabbelt op.
"Het gaat prima," gromt hij, terwijl hij met een lang gezicht zich aan de tafel omhoog hijst en zijn veters losmaakt en goed doet.


Amy Elliot

Amy slaat haar hand voor haar mond in een dappere poging haar gelach te smoren, maar er klinkt vooralsnog een dof gegrinnik. Omglolz, dat kind heeft toch nog wel humor. Bertje plat op z'n bek zien gaan, daar betaal je toch goud voor?

_________________
  "Elizabeth, these clothes do not flatter you at all, it should be a dress or nothing. I happen to have no dress in my cabin!"
avatar
Bertje
Spookjager

Aantal berichten : 370
Registratiedatum : 15-11-08
Leeftijd : 42
Woonplaats : Kruideniersstraat 71

Profiel bekijken http://hauntedmansion.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Faith op za nov 29, 2008 12:43 amFaith roert afwezig met haar lepeltje in haar inmiddels koude thee als ze een soort van deja vu krijgt bij dronken Dermot. Ze zucht en besluit hem gewoon te negeren. Ze knippert beduusd en kijkt met een niet-begrijpende blik op als Dermot het nodig vindt om Robertus te beledigen. Ze kreunt inwendig en kijkt vluchtig opzij naar Robertus die opspringt, maar voor ze de kans krijgt iets te zeggen, valt hij op de grond? '.' Ze legt even haar hand op zijn arm, zonder erbij na te denken staat ze op en geeft Dermot een harde duw tegen zijn schouder. Ooh, wat zou het heerlijk zijn om hem uit te schelden voor alles wat slecht is, maar ze gaat het op een beschaafde manier proberen te doen.

"Take that back!"
zegt ze boos. "Wat heeft Robertus je misdaan? Heb je dan helemaal geen manieren." Ze slaat haar armen over elkaar en onderdrukt de neiging om hem eens een klap in zijn gezicht te geven.

"Doe eens normaal zeg." zegt ze, en rolt met haar ogen.
avatar
Faith
Heler

Aantal berichten : 488
Registratiedatum : 15-11-08
Woonplaats : Haunted Mansion

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Dermot op za nov 29, 2008 12:58 amDermot merkt niet op dat Robertus valt, maar vindt het zeker niet fijn dat Faith hem zit te duwen. Hij draait zich om en kijkt haar aan.

"Faith... zo aanvallend? Vroeger was je minder aanvallend hoor, well..toch niet op deze manier." zegt hij met een kleine grinnik en kijkt dan naar Jack, die de slimmerik weer moet uithangen.

"Shut up, jij moet niet zeggen wat ik moet doen." zegt hij kortaf tegen hem, maar is ergens toch wel bedreigd. Zelfs dronken weet hij dat Jack de daad bij het woord brengt als het erop aan komt.

"Ik ga wel even n-n-naar buiten." zegt hij en loopt zo recht mogelijk de gang in, de deur klapt hij met een bons dicht en hij zakt langs de muur naar beneden. Zijn gsm gaat weer af, hij haalt het ding wat onhandig uit zijn zak. Hij kan niet meer lezen wat er op het schermpje staat, maar hij drukt toch op het groene telefoontje.

"La me met rust." bromt hij om dan meteen weer af te leggen. God, hij heeft weer ruzie met Bertje, niet leuk. Maar aan de andere kant krijgt hij nu weer lekker veel aandacht, yay^^
avatar
Dermot

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 16-11-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Faith op za nov 29, 2008 1:12 amFaith rolt nogmaals met haar ogen als Dermot zich omdraait en opmerking van de dag maakt. Oh god, get over it already! Het was vijf jaar geleden een grote vergissing geweest en nog steeds kan hij het niet laten om het in haar gezicht te wrijven. Ze neemt weer plaats aan tafel als Dermot naar buiten gaat, wat op dit moment het beste is, en er een niet zo prettige stilte valt.

"Ik vroeg me al af wanneer er iets mis zou lopen in dit vervloekte huis." zegt ze met een nerveus lachje. Ze wendt zich tot Robertus en kijkt hem eventjes onderzoekend aan. Aww <3

"Gaat het?" fluistert ze, zodat alleen hij het kan horen.
avatar
Faith
Heler

Aantal berichten : 488
Registratiedatum : 15-11-08
Woonplaats : Haunted Mansion

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Bertje op za nov 29, 2008 1:17 am


Bertje.

Robertus wrijft even pijnlijk over zijn arm en vloekt binnensmond. Stomme ^@&*!@$ Dermot. Stomme peuter. BAHBAHBAH. Ieuw, kinderen. Oh, wacht, hij heeft er zelf een. Maar die is veel leuker dan dat stomme blonde joch, nanananana.

Zachtjes mompelend gaat hij weer zitten. God, wat zie Liz in die vent? '=.= Hij kijkt vrij sarcastisch op naar Faith als die vraagt of het gaat.
"Ik ben net terug in een vervloekt huis, zie mensen die ik al 5 jaar niet meer gezien heb, wordt meteen uitgescholden door de grootste lul op aarde - no offence, Liz - en wordt onderuit gehaald door een peuter," snuift hij schamper. "Tuurlijk, gaat prima." '=.=

Hij zucht.
"Sorry," mompelt hij met een schuldig gezicht en kijkt met puppy-oogjes op naar Faith.

_________________
  "Elizabeth, these clothes do not flatter you at all, it should be a dress or nothing. I happen to have no dress in my cabin!"
avatar
Bertje
Spookjager

Aantal berichten : 370
Registratiedatum : 15-11-08
Leeftijd : 42
Woonplaats : Kruideniersstraat 71

Profiel bekijken http://hauntedmansion.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Madison op za nov 29, 2008 2:15 pmMadison zucht als er ruzie ontstaat. God, mensen kunnen dus echt niet veranderen. Daarbij let er weer eens niemand op Liz, al doen ze wel alsof ze dat doen. Iets wat Faith eigenlijk had moeten zeggen, maar die is nu bezig met Robertus. "Ik ga wel bij hem kijken," zegt ze met een glimlach tegen Liz. Daarna kijkt ze de andere boos aan. "En jullie houden je in, Liz hoeft geen stress te krijgen, wat slecht is voor haar kind."

Ze zegt er maar niet bij dat het ook Dermotts kind is, want ergens heeft ze het idee dat, dat al helemaal niet gaat helpen. Ze geeft een kusje op Jacks wang, hoopt dat hij zich zal gedragen en loopt dan naar buiten toe, Dermott achterna. Wat is het toch vervelend, de neutrale partij te zijn.

"Dermott?" vraagt ze als ze hem ziet, aarzelend. "Kan je niet wat aardiger doen?"

_________________
Watch out for a rebel
You might like it
avatar
Madison

Aantal berichten : 460
Registratiedatum : 16-11-08
Leeftijd : 27

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Finn op za nov 29, 2008 7:02 pmFinn slaakt een geïrriteerde zucht als het hek weer van de dam is.
Waren het nu eens twee vrouwen die aan het bitchfighten zijn...Ok...Maar twee mannen die elkaar beledigen als debielen?
Hij negeert het tafereel, wil een glas dichter trekken voor Beau tot... BAM
Robertus knal onderuit, Beau die aan het gieren is met een wijzende vinger, en Finn die zich serieus probeert te houden.
Hij duwt dan streng Beau's vingertje naar beneden.
'Je gaat straks je excuses aanbie-'
Finn staakt prompt zijn zin als hij Jacks vieze woorden over zijn geliefde zoon hoort.
SAY WHAT?! >D
Hij krabbelt met een nijdig gezicht overeind, pleurt Beau op zijn stoel en loopt vijandig naar Jack toe.
Met een gretige beweging grijpt hij die bij zijn kraag en kijkt hem met een veelbetekende blik aan.
'Niet iedereen is zo bekrompen als jij... Denk je dat het een lachertje is om een kind alleen op te voeden? '
Finn duwt Jack een meter achteruit, met een kracht en snuift dan diep.
'Nog een woord over mijn zoon en het wordt je dagje niet, vrind.'

_________________
I'm blond...Just blond.

You want someone smexy? Someone smart? With a high libido?
KACHING!
There is Finn. =D
avatar
Finn

Aantal berichten : 33
Registratiedatum : 16-11-08
Leeftijd : 28
Woonplaats : Haunted Mansion.

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Dermot op za nov 29, 2008 7:34 pmDermot kijkt op als Madison hem komt opzoeken en hij kijkt haar even een tijdje aan zonder iets te zeggen. Eigenlijk is Maddie een van de enige waar hij zich nooit aan heeft geërgerd in het huis. Misschien omdat ze nooit een kant kiest tijdens een ruzie. Dat bewondert hij wel.
Ze vraagt of hij niet aardiger kan zijn. Aardiger? Tegen Robertus? Hij zucht en klopt naast hem op de grond, een teken dat Maddie naast hem moet komen zitten. Dermot wrijft met een hand over zijn gezicht en schraapt zijn keel.

"Je m-moet eens letten h-hoe Robertus altijd naar me kijkt... Alsof ik een of andere randdebiel ben..." zegt hij en haalt zijn schouders op. "Zelfs na vijf jaar, doet hij het."

"Hij denkt dat hij beter is dan mij, maar dat is niet waar. Ik snap niet wat Faith in hem ziet, het is zo'n watje en zo... niet mannelijk" zegt hij en beseft niet dat zijn laatste uitspraak weer op niets slaat.Hij laat zijn achterhoofd tegen de koude muur rusten en sluit zijn ogen.

"Maar... Ik zie Liz graag... heel graag. Ik ben veranderd Mad... Maar dat zullen ze hier wel niet geloven."
avatar
Dermot

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 16-11-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Faith op za nov 29, 2008 8:03 pmFaith staart zwijgend naar haar kopje en luistert stilletjes, zonder te reageren op Robertus' sarcasme. Ze kan het hem niet kwalijk nemen. Het is inderdaad allesbehalve leuk om zo te worden behandeld, na al die jaren dat ze uiteindelijk toch zijn gekomen. En waarom Dermot altijd Robertus moet hebben snapt ze ook niet. Is het zo moeilijk om uit beleefdheid gewoon normaal te doen tegen elkaar. Ze glimlacht flauwtjes als hij sorry zegt en kijkt hem een poosje zwijgend aan. Ze wrijft over zijn been, om hem enigzins te kalmeren en haalt een lieve glimlach tevoorschijn.

"Gewoon nog een uurtje volhouden. We blijven niet langer dan nodig is..." fluistert ze. Faith heeft er geen zin meer in en ze heeft toch bijna iedereen gezien.

"En negeer Dermot gewoon - ook na alles wat hij gezegd heeft. Al doe je dat voor mij..." Ze kijkt hem met half smekende oogjes aan en vervolgt dan op fluistertoon.

"En als je heel lief bent, ga je lekker verwend worden als we thuis zijn." Ze geeft een zacht kneepje in zijn hand. Zo. Dit moet vast helpen [a]
avatar
Faith
Heler

Aantal berichten : 488
Registratiedatum : 15-11-08
Woonplaats : Haunted Mansion

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Jack op za nov 29, 2008 8:15 pmJack kijkt met rollende ogen naar Finn, als die gaat hyperventileren over zijn lieve zoontje. "Je zal het wel héél zwaar hebben, maar dat kan me eigenlijk niet zoveel schelen. Ik vind gewoon dat dit een gezellig avondje moet worden met alle mensen die in dit huis hebben gewoont, niet met de kinderen van mensen die hier gewoont hebben."
Hij zucht weer diep en negeert Finns dreigende woorden. Finn zou hij makkelijk aan kunnen, maar da's zielig. Hou het maar gewoon stil, Jack, hou het maar gewoon stil.
avatar
Jack

Aantal berichten : 52
Registratiedatum : 16-11-08
Leeftijd : 26
Woonplaats : Haunted Mansion

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Liz op za nov 29, 2008 9:11 pm

Elizabeth

Liz zucht vermoeid, het is weer eens zover. Dermot heeft teveel gedronken en daar gaat hij weer... Tis toch echt een van de mindere kanten van hem, die ze het liefst zou negeren. Helaas is ze daar niet toe in staat, eigenlijk schaamt ze zich best wel. Ze hebben elkaar vijf jaar niet gezien, zijn weer hier, en hoplakee, Dermot maakt weer een verpletterende indruk. =.=

Ze glimlacht dankbaar naar Maddie, die aanbiedt achter hem aan te gaan. ThankGod, hoeft Liz ook niet meer de ideale echtgenote uit te hangen - daar heeft ze helemaal geen zin in vandaag. In plaats daarvan blijft ze stug dooreten en negeert de rest, want erg vriendelijk gaat het er ook niet aan toe. Als ze haar bord leeg heeft, zucht ze even.

"Ik vind dat je gelijk hebt, Jack," zegt ze droog. "Laten we alsjeblieft eens gezellig proberen te doen."

_________________
If I could catch a rainbow, I would do it just for you.
avatar
Liz

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 16-11-08
Leeftijd : 27
Woonplaats : In het bos

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Lily op za nov 29, 2008 9:25 pmLily kijkt even naar Beau. Ze wist dat Finn een zoontje had, ze had immers een geboortekaartje gekregen. Maar ze had het blond hummeltje enkel een keertje als baby gezien. Ze glimlacht als ze Beau vrolijk ziet rondlopen. Maar dan is het plots weer zever tussen Dermot en Robertus. Lily negeert het gedoe maar wordt afgeleid door Robertus die rechtstaan en binnen de twee tellen tegen de grond knalt. Beau giert het uit en ook Lily doet moeite om haar lach te smoren.

Maar dan maakt Jack een verkeerde opmerking over Beau en Lily kijkt op als Finn uitschiet en Jack bij zijn kraag grijpt. En ook Jack maakt daarna weer een opmerking die zelfs bij Lily in een verkeerd keelgat schiet. "Djees, Jack." Begint ze ontzet. "Doe eens normaal. Jou zie ik geen kind opvoeden hoor." Zegt ze kalmpjes. "Dus heb liever een beetje respect voor Finn." Zwijgend drinkt ze dan wat van haar beker.

Liz geeft Jack dan gelijk en Lily besluit maar te zwijgen. Ze reageert dan ook niet op Jacks vraag. Stilletjes aan begint ze al spijt te krijgen dat ze gekomen is. Ze had eigenlijk kunnen voorspellen dat het zever ging worden.
avatar
Lily

Aantal berichten : 12
Registratiedatum : 24-11-08
Leeftijd : 30
Woonplaats : In The Haunted Mansion

Profiel bekijken http://www.engelenbeurs.be

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Bertje op za nov 29, 2008 10:10 pm


Bertje.

Robertus glimlacht flauwtjes bij Faiths hand op zijn been en haar sussende woorden. Ze waren er nog wel op zijn aandringen heen gegaan '=.= Hij gromt zachtjes als ze zegt dat hij Dermot moet negeren. Like. Dat gaat hem dus nooit lukken. Stomme ***. Hij kijkt even met licht samengeknepen ogen naar de deur, zijn glas aan zijn lippen zettend. Hij verslikt zich als hij Faiths gefluisterde woorden hoort, herstelt zich vlug door zich op de borst te kloppen en bloost. Hij kijkt even vluchtig met een ondeugend glimlachje naar Faith. Berty is pleased by offer [6].

Hij schraapt zijn keel, nog steeds rood, maar doet alsof er niets aan de hand is [a] Hij zet zijn glas neer op tafel, en luistert zwijgend naar Jack en Finns woordwisseling. Als dat kleine blonde geval hem net niet gigantisch onderuit gehaald had, zou hij Finn en Lily gelijk geven, koters zijn leuk en bovendien zwaar om op te voeden D< Hij blijft zwijgen, zich afzijdig houdend, wachtend totdat de tijd voorbijgaat en die butler hen komt halen o.i.d., zodat ze naar huis kunnen.


Amy Elliot

Amy houdt zich ook afzijdig (origineel, uh xD) bij al het gedoe, en kijkt geïnteresseerd op als Finn zegt dat hij zijn kleintje alleen opvoedt. Dus... hij en Lils zijn in ieder geval niet samen? En... HIJ IS SINGLE?? =O Ze kijkt met een onschuldige blik even weg, maar dan toch weer naar hem. Owmaigawd, is dat even een buitenkansje. Ze glimlacht eventjes lieflijk naar hem, ondanks het feit dat hij waarschijnlijk nogal boos is, gezien hij in een ruzie zit.

"Dus... je bent alleenstaand- ik bedoel, een alleenstaande vader?" vraagt ze. "Dat moet vast zwaar zijn."
Ze kijkt hem met lichtjes overdreven medelijden aan, en grote puppy-oogjes.

_________________
  "Elizabeth, these clothes do not flatter you at all, it should be a dress or nothing. I happen to have no dress in my cabin!"
avatar
Bertje
Spookjager

Aantal berichten : 370
Registratiedatum : 15-11-08
Leeftijd : 42
Woonplaats : Kruideniersstraat 71

Profiel bekijken http://hauntedmansion.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Faith op za nov 29, 2008 11:11 pmFaith lacht zachtjes als Robertus zich verslikt en zichtbaar bloost, maar wordt al snel afgeleid door Jack en Finn. Ze zucht en houdt wijs haar mond als Liz en Lily er al op ingaan. Wat een gezellige onderonsje is dit. Hopelijk is de avond snel voorbij. Ze schenkt zichzelf nog een glas wijn en drinkt het leeg. Ze friemelt weer nerveus met haar handen onder tafel en vraagt zich stiekem af waar Maddie blijft.
avatar
Faith
Heler

Aantal berichten : 488
Registratiedatum : 15-11-08
Woonplaats : Haunted Mansion

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Bertje op za nov 29, 2008 11:20 pm

Theodore

Theodore (de butler) laat zijn blik even vallen op de mensen in de hal, als hij weer uit zijn donkere hoek tevoorschijn komt. Hij loopt kalm, zonder verder iets te zeggen, richting de eetzaal, waar hij in de deuropening blijft staan, zodat de mensen in de hal het ook nog kunnen horen. Hij trekt zijn staf, en laat de borden verdwijnen.
"Ik hoop dat u allen een fijne avond heeft gehad," zegt hij beleefd. "Hierbij bent u vrij om nog even te blijven, als dit gewenst is, of anders naar huis terug te keren."
Hij knikt even kort, en gaat naast de voordeur staan, klaar om de mensen naar buiten te laten.


Bertje

"Ah, eindelijk!"
Oeps, dat was misschien iets te hard. Hij glimlacht verontschuldigend, en staat op, Faiths hand vastpakkend en omhoog sleurend.
"Nou, eh, we moesten maar weer eens gaan," zegt hij. "We moeten... naar Amelia. Bye!"
Wat was dat een rampenavond zeg. Zonder verder nog een woord te zeggen, loopt hij, Faith meesleurend, de hal in. De butler staat al bij de deur, en reikt hem zijn jas al aan. Op het moment dat Robertus deze aan wil pakken, flitst de hal even wit verlicht, gevolgd door een harde knal. De butler kijkt met een frons naar buiten.

"Hemel, ik vrees dat het weer nu te slecht is voor Verdwijnselen," mompelt hij. Hij trekt Robertus' jas weer terug, die hem teleurgesteld aankijkt. "Ik raad u aan om nog even te blijven, meneer."
Robertus schudt koppig zijn hoofd.
"Nee, bedankt, we moeten nu toch echt naa-"
BAM

Robertus springt geschrokken naar achteren als er weer een harde knal luidt, maar ditmaal nog harder dan de vorige. Ook de butler kijkt enigzins geschrokken op, en tuurt uit het raampje in de voordeur. Ongelovig trekt hij de deur open, en Robertus gluurt mee. De bliksem was in een boom geslagen, welke is omgevallen; de zware, dikke stam ligt bovenop het hek. Theodore schudt zijn hoofd.

"Nee, meneer, ik kan niet toestaan dat u nu naar buiten gaat," zegt hij. "het is veel te gevaarlijk!"
"Maar-"
"Wacht gewoon tot de storm gaat liggen. Meneer, alstublieft."

_________________
  "Elizabeth, these clothes do not flatter you at all, it should be a dress or nothing. I happen to have no dress in my cabin!"
avatar
Bertje
Spookjager

Aantal berichten : 370
Registratiedatum : 15-11-08
Leeftijd : 42
Woonplaats : Kruideniersstraat 71

Profiel bekijken http://hauntedmansion.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Day After - RPG

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 3 van 6 Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum