Amy Elliot

Ga naar beneden

Amy Elliot

Bericht  Bertje op zo nov 23, 2008 9:52 pm

Amy Elliot


Naam: Amy Elliot
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 17
Karakter: Amy is een prinsesje. Een verwend, kinderachtig prinsesje. Ze zal altijd haar zin bij iedereen doordrijven, en doet dit doormiddel van schattig gegiechel, het trekken van pruillipjes of driftig op en neer springen. Ze is erg brutaal, maar niet grofgebekt. Brutaal op een manier waarbij ze (zichzelf) (te) veel aan- of opdringt aan iemand. Zelf beschouwt Amy zichzelf als een onschuldig engeltje, en als het nodig is zal ze kleine sluwe plannetjes bedenken om anderen van dit feit te overtuigen. Oftewel, een opdringerig, brutaal, verwend, kinderachtig en onschuldig prinsesserig engeltje. En wanneer ze boos is – bijvoorbeeld wanneer ze haar zin niet heeft gekregen – blaast ze haar wangetjes bol en slaat haar armen mokkend in elkaar. Als ze driftig is, stampt en krijst ze de boel bij elkaar. So don’t get her pissed. =]

Verder is ze in het eerste opzicht redelijk vriendelijk – je weet maar nooit hoeveel je aan mensen hebt – nieuwsgierig, maar tegelijkertijd ook een tikkeltje laf. Deze twee eigenschappen botsen – tot Amy’s grootste ergernis – net iets te vaak met elkaar.

Uiterlijk: Amy is een klein – ditmaal letterlijk – meisje, met middellang zwart haar en een pony. Ze heeft grote bruine onschuldige oogjes, en een wipneusje. Amy besteedt ziek veel tijd aan haar uiterlijk; haar pony moet perfect zitten, haar wimpers perfect lang en gekruld, haar nageltjes fel en vrolijk gelakt, en haar jurkjes schattig, vrolijk en prinsesserig. Een paar ballerina’s eronder, strikjes in het haar, grote oorbellen en voilà: Amy.

Motieven/redenen om mee te doen: Zo gauw Amy op de hoogte kwam van een prijs – 100.000 galjoenen, like oh my god – was ze gebrand mee te doen. Papa’s kleine meisje zal groot en rijk worden, en hoe kan dat beter dan in een groot – en hoogstwaarschijnlijk luxe – huisje? Spoken, Amy’s hoela. Ze waren vast net zo lief als en vriendelijk als de Bloederige Baron – die tegen Amy wel degelijk vriendelijk was, gezien Amy een Zwadderaar was.

Geschiedenis: Amy woont sinds haar 5e alleen met haar vader, gezien haar moeder op jonge leeftijd overleden is. Vader, die zich tamelijk schuldig voelde, begon toen met overdreven vertroeteling, waardoor Amy een verwend nest is geworden. Amy heeft haar moeder bij gebrek aan herinneringen nooit gemist. Ze is volbloed heks, en heeft net haar studie op Zweinstein afgesloten.

---

Amy is gecreëerd en wordt gespeeld door Miseria/Bertje/Agenia. Haar solli is geschreven op 31 mei 2008. Het 'boegbeeld' van Amy is Lily Allen.

Wist je dat...
... Amy een pesthekel aan kinderen heeft?
... Amy een sterke trouwwens heeft, en dit het liefst in een roze jurk zou willen?
... Amy haar butler, James, meer als vader-figuur zag dan haar eigen vader?
... Johnathan Amy's eerste vriendje was?
... Amy's primaire functie was om dood te gaan, zodat er daarna met een geest gespeeld kon worden? (Dit project was overigens na een week al van de baan)

---

Wat vindt het volk van Amy Elliot?

_________________
    "Elizabeth, these clothes do not flatter you at all, it should be a dress or nothing. I happen to have no dress in my cabin!"
Bertje
Bertje
Spookjager

Aantal berichten : 370
Registratiedatum : 15-11-08
Leeftijd : 42
Woonplaats : Kruideniersstraat 71

Profiel bekijken http://hauntedmansion.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum