Dermot Finch

Ga naar beneden

Dermot Finch

Bericht  Bertje op zo nov 23, 2008 11:23 pm

Dermot Finch


Naam: Dermot Finch
Geslacht: Male
Leeftijd: 23

Karakter: Dermot is een echte waaghals, luidruchtig en wilt altijd de aandacht hebben. Stil kan je hem dus helemaal niet noemen. Hij zegt altijd wat op zijn lever ligt en is altijd eerlijk, liegen kan hij gewoonweg niet. Hij haat het ook als mensen dingen opkroppen, dat is helemaal nergens goed voor! Zelf doet hij dat dus ook niet. Als hij ergens mee zit zal je dat ook geweten hebben.
Dermot is heel sociaal en gaat vooral heel graag met meisjes om, hij vindt ze gewoon erg fascinerend...
Ook al heeft hij een vrij luid en opvallend karakter, toch is het geen slechte jongen. Hij zal nooit iemand opzettelijk kwaad doen en zal altijd voor zijn vrienden door het vuur gaan. Daartegen staat natuurlijk dat als hij je helemaal niet zo graag heeft dat hij redelijk tot zeer bot tegen je kan doen. Maar als dat is zal je het zelf hebben gezocht. Wees vriendelijk tegen Dermot en hij zal vriendelijk terug zijn ^^

Uiterlijk: Dermot is een redelijk grote jongeman met donkerbruin haar en bruine ogen. Hij is redelijk begaan met zijn kleding, hij wil er altijd piekfijn uitzien. Niet dat dat meteen een maatpak is, integendeel. Hij probeert altijd wel de nieuwste en coole kleding in zijn kleedkast te hebben. Dat hoort nu gewoon eenmaal vindt hij, welke idioot loop er nu als een zwerver bij?

Geschiedenis: Dermot is geadopteerd en is opgegroeid bij zijn adoptieouders in London. Hij heeft daar altijd al gewoond want zijn biologische ouders heeft hij nooit gekend, hij was vanaf zijn geboorte al bij zijn adoptieouders. Het heeft hem niet erg getekend, hij beschouwt zijn adoptieouders als zijn échte ouders. Hij heeft geen vreselijk jeugdtrauma gehad in feite heeft hij een zeer fijne jeugd beleefd.
Tijdens zijn studententijd heeft hij wel eens het varken uitgehangen op feestjes, maar is nog nooit in contact gekomen met écht foute mensen. Een feit is wel dat hij graag uitgaat en van het nachtleven geniet, maar dat heeft bijna iedere twintiger, nietwaar?

Overig: Dermot is een echte rokkenjager en een beetje een macho.

---

Dermot is gecreëerd en wordt gespeeld door Legolas/Dermot/Tim. Zijn solli is geschreven op 28 augustus 2008. Het 'boegbeeld' van Dermot is Heath Ledger (met kort haar)

Wist je dat...
... Dermot vroeger echt wel een verwend rich-kid was
... Dermot er totaal geen problemen mee heeft gehad dat hij geadopteerd is.
... Dermot geen nood heef aan zijn biologische ouders
... Dermot pas zijn eerste vriendinnetje op zijn 16de had
... Dermot nu de tel kwijt is hoeveel meisjes hij heeft gehad
... Finn niet de eerste man is waar Dermot mee heeft gekust
... Dermot ’ s ochtends een half uur tot drie kwartier in de badkamer staat

---

Wat vindt het volk van Dermot Finch?

_________________
    "Elizabeth, these clothes do not flatter you at all, it should be a dress or nothing. I happen to have no dress in my cabin!"
Bertje
Bertje
Spookjager

Aantal berichten : 370
Registratiedatum : 15-11-08
Leeftijd : 42
Woonplaats : Kruideniersstraat 71

Profiel bekijken http://hauntedmansion.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum