Lily Robins

Ga naar beneden

Lily Robins

Bericht  Bertje op ma dec 01, 2008 8:34 pm

Lily Robins


Naam: Lily Robins
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22

Karakter: Lily is de realist van het gezelschap. Alles heeft een logische verklaring. Ze is er van overtuigt dat ze zich niet zo snel angst zou laten aanjagen in het huis. Doordat ze zo realistisch is ingesteld kan ze soms ook koel overkomen, dit is echter maar schijn. Ze heeft gevoelens, maar deze laat ze niet zo snel zien. Pas als ze je echt vertrouwt, dan zal ze haar echte gevoelens laten zien.
Eens je doorgedrongen bent tot haar kern, staat ze dag en nacht voor je klaar. Vrienden zal ze nooit laten vallen en deze zijn heilig voor haar.
Ze is opvliegend als ze een onterechte opmerking krijgt en dan zal ze haar mening met hand en tand verdedigen. Ze kan ook koppig zijn en haar zin doordrijven. Ze zal het niet snel aanvaarden dat ze geen verklaring weet voor dingen die in het huis gebeuren. Dit kan frustrerend voor haar werken waardoor ze prikkelbaar wordt.

Uiterlijk: Lily heeft kort, donkerbruin haar. Doordat het zo kort is, heeft ze er niet veel werk aan. Ze is totaal geen ijdeltuit, make-up enzo is ook niet aan haar besteed. Ze draagt gemakkelijke kleren, een simpele broek en t-shirt met vestje. Het enige dat ze verder nog altijd draagt is een ketting, maar tot nu toe weet alleen zij de achtergrond daar van.

Motivatie: Lily heeft een weddenschap aangegaan met een vriend van haar (Finn Coolsaet, solli staat verderdoor). Hij beweerde dat ze het niet zou volhouden. Lily, koppig als ze is, beweerde het tegendeel en heeft zich ingeschreven. Ze doet het niet om het geld, ze wil gewoon haar gevoelens de baas kunnen en haar eigen leven in handen nemen.

Geschiedenis: Lily heeft goede jeugd achter de rug maar niet door haar ouders. Vandaar haar koel gedrag in eerste instantie. Ze is vroeg verstoten door haar ouders en is opgegroeid bij haar nicht. Ze ziet haar nicht doodgraag en is haar dankbaar voor de fijne tijd die ze daar gehad heeft. Desondanks is ze getekend door het verraad van haar ouders. Nu vindt ze dat het dringend tijd is om haar leven in haar handen te nemen.

---

Lily is gecreëerd en wordt gespeeld door Machoefeltje/Lily/Danielle. Haar solli is geschreven op 25 maart 2008. Het 'boegbeeld' van Lily is Keira Knightley

Wist je dat...
... Lily enig kind is?
... Lily haar nicht als haar moeder ziet?
... Lily haar neefjes en nichtje ten allen tijde zal verdedigen?
... Lily in Ravenklauw gezeten heeft?
... Lily Finn in het begin een ergerlijke kwal vond?
... Maar dat ze Finn nu niet meer kan missen?
... Lily stiekem een crush heeft op Amy?
... De vorige wistjedat over Amy absoluut niet waar is?
... Lily's lievelingskleur rood is?
... Je Lily 's ochtends op haar gemak moet laten wakker worden of dat je anders een kanjer van een ochtendhumeur aan je been hebt?
... Lily heel graag kindjes wil, maar wacht op de ware?
... Ze nog steeds stiekem hoopt dat dit Finn zal zijn?
... Lily overal haar pluche konijn Pruts mee naar toe neemt? En daar nog elke nacht mee slaapt?
... Finn dat konijn ooit verstopt heeft en Lily toen gedreigd heeft hem te vervloeken als hij haar konijn niet terug gaf?
... Lily deze dreiging in praktijk heeft moeten brengen en Finn zich dit beklaagd heeft?
... Lily zich de deelname aan HM (nog) niet beklaagd heeft?

---

Wat vindt het volk van Lily Robins?

_________________
    "Elizabeth, these clothes do not flatter you at all, it should be a dress or nothing. I happen to have no dress in my cabin!"
Bertje
Bertje
Spookjager

Aantal berichten : 370
Registratiedatum : 15-11-08
Leeftijd : 42
Woonplaats : Kruideniersstraat 71

Profiel bekijken http://hauntedmansion.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum