Martin Johnson

Ga naar beneden

Martin Johnson

Bericht  Bertje op za dec 20, 2008 1:30 pm

Martin Johnson


Naam: Martin Johnson
Geslacht: Man
Leeftijd: 25

Karakter: Martin kan je vooral omschrijven als avontuurlijk en ambtieus. Daarnaast heeft hij een goed stel hersenen. En aan Martin heb je een goeie vriend als je hem teminste niet kwaad maakt. Maar hij is ook niet bang om gauw zijn mond open te trekken en tegen je in te gaan. Voor de rest is Martin redelijk teruggetrokken.

Uiterlijk: Martin heeft donkerblond haar en groene ogen. Hij draagt vooral een gewone jeansbroek met een t-shirt en hij is redelijk lang. Ow ja, hij heeft een normaal gezicht.

Motieven/redenen om mee te doen: Martin doet voornamelijk mee voor het avontuur. Het geld kan hem niks schelen, aangezien hij zichzelf toch al in zijn levensbehoeften kan voorzien.

Geschiedenis: Martin heeft een normale jeugd gehad samen met zijn ouders in hartje Londen. Uiteindelijk besloot hij na zeven leerjaren doorgebracht te hebben op Hogwarts de wijde tovenaarswereld in te trekken. Nu is hij dankzij het berichtje klaar voor het grootste avontuur van zijn leven. Namelijk Haunted Mansion.

---

Martin is gecreëerd en wordt gespeeld door Kevin./Martin/Kevin. Zijn solli is geschreven op 31 maart 2008. Het 'boegbeeld' van Martin is Aaron Eckhart

Wist je dat...
... Kev nog geen Wistjedatjes ingestuurd heeft?

---

Wat vindt het volk van Martin Johnson?

_________________
    "Elizabeth, these clothes do not flatter you at all, it should be a dress or nothing. I happen to have no dress in my cabin!"
Bertje
Bertje
Spookjager

Aantal berichten : 370
Registratiedatum : 15-11-08
Leeftijd : 42
Woonplaats : Kruideniersstraat 71

Profiel bekijken http://hauntedmansion.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum