Jack Taylor

Ga naar beneden

Jack Taylor

Bericht  Bertje op za dec 20, 2008 1:38 pm

Jack Taylor


Naam: Jack Taylor
Geslacht: Man
Leeftijd: 25

Karakter: Jack is een zak. Punt. Hij is onaardig tegen alle mensen die hij tegen komt, en heeft meteen overal commetaar op. Zelf kan hij niet goed tegen kritiek en zal dan ook alles doen om de persoon terug te pakken. Diep, heel diep van binnen is Jack onzeker over zichzelf, dat is ook een reden waarom hij zo onaardig is. Er zijn maar weinig mensen die het vertrouwen van Jack hebben gewonnen, dat zijn ook de enige mensen die bijna alles van hem weten. Het enige wat soms nog wel wat leuke situaties opleverd, is dat Jack een ongelovelijke sarcast is; Op alle dingen die hij mee maakt moet hij een irritante opmerking maken.

Uiterlijk: Jack heeft halflang, donkerblond haar en grijze ogen. Hij heeft een licht stoppelbaardje en een gezicht dat meestal niet bepaald op 'vrolijk weer' staat. Meestal draagt Jack kleren die makkelijk zitten en die hij snel aan kan doen (T-shirt, jeans, All-stars.) Jack is licht gespierd en 1.89m lang.

Motieven/redenen om mee te doen: Stiekem wil Jack proberen om zijn chagrijnige en arrogante karakter te veranderen. Hij vond dit wel een goede kans, aangezien hij met dezelfde mensen zit 'opgesloten' en dus kan hij proberen een 'band' met een aantal van hen op te bouwen. Ook kan Jack het geld wel goed gebruiken; Zijn zus is erg ziek, zij is één van de mensen op wie Jack vertrouwt en hij wil haar niet kwijt.

Geschiedenis: Jack had een redelijk goed leven, zijn ouders waren best rijk en Jack kreeg alles wat zijn hartje begeerde. Toen hij 6 was kreeg hij een zusje, Sarah, aan wie hij eerst een hekel had omdat zijn ouders haar alle aandacht gaven maar ze zijn daarna de beste maatjes geworden. Toen Jack een brief kreeg van Hogwarts was hij helemaal in zijn nopjes. Hij vond het echt geweldig. In zijn tijd op Hogwarts is Jack steeds arroganter en chagrijniger tegen andere mensen geworden, zo ook tegen zijn ouders. Na zijn schoolcarriere op Hogwarts is Jack meteen uit huis gegaan, hij kon niet meer met zijn ouders opschieten en is samen met zijn zus in een appartement gaan wonen. Sarah is nu ernstig ziek en Jack zal het zichzelf nooit vergeven als ze niet beter word, en zal dus door heel hete vuren gaan om het geld te bemachtigen.

---

Jack is gecreëerd en wordt gespeeld door CharlieWemel/Jack/Tom. Zijn solli is geschreven op 30 mei 2008. Het 'boegbeeld' van Jack is Jesse Spencer.

Wist je dat...
... Tom nog geen Wistjedatjes ingestuurd heeft?

---

Wat vindt het volk van Jack Taylor?

_________________
    "Elizabeth, these clothes do not flatter you at all, it should be a dress or nothing. I happen to have no dress in my cabin!"
Bertje
Bertje
Spookjager

Aantal berichten : 370
Registratiedatum : 15-11-08
Leeftijd : 42
Woonplaats : Kruideniersstraat 71

Profiel bekijken http://hauntedmansion.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum