David Forpes

Ga naar beneden

David Forpes

Bericht  Bertje op za dec 20, 2008 1:42 pm

David Forpes


Naam: David Forpes
Geslacht: Man
Leeftijd: 22

Karakter: David is iemand die een beetje veel te veel vertrouwen in iedereen heeft. Hij neemt alles letterlijk en je kan hem dan ook vanalles wijs maken. Onnozel, wordt hij ook wel genoemd; maar zijn hart zit op de goede plaats. Door zijn niet-zo-snugger zijn wordt hij wel eens geplaagd, maar daar zit hij niet mee. Vrienden wordt hij echter alleen met mensen die hem serieus nemen.

Maar als je hem eenmaal kent en hem vergeeft dat hij niet zo snel van begrip is, merk je dat hij een hart van goud heeft. Hij keert niemand de rug toe en geeft iedereen een tweede kans. Alleen maakt hij niet zo makkelijk vrienden doordat hij door weinig mensen serieus genomen wordt. Gelukkig maakt het feit dat hij niet snel boos wordt veel goed.

Uiterlijk: Met zijn korte rode haar en grijzige ogen valt David aardig op. Tel daar bij op dat hij ook nog eens behoorlijk lang en niet een van de slankste is, en je krijgt de niet te missen figuur die David is.

Hij heeft geen snor of baard, dat kriebelt voor hem veel teveel. Ook leek het hem ongemakkelijk dat er steeds vanalles in kon blijven hangen. Toen hij 15 was, heeft hij een kleine tatoeage op zijn linker bovenarm laten zetten in de vorm van een bliksemschicht.

Zijn kledingstijl laat zich het beste omschrijven als gemakkelijk, hij grijpt simpelweg het eerste het beste wat hij aan kleding tegenkomt, zolang het maar blauw, groen of zwart is.

Motieven/redenen om mee te doen: David kan het geld hard gebruiken en is daarnaast op zoek naar een manier om meer mensen te leren kennen. Toen hij alles van zijn broers had geleerd wat hij kon leren, lukte het hem niet om zich waar dan ook thuis te voelen omdat hij nooit veel mensen gekend heeft. Ook hoopt hij zijn imago van zich af te schudden en beter door te krijgen of mensen menen wat ze zeggen.

Geschiedenis: David is in een niet al te rijk gezin als jongste van zeven kinderen opgegroeid in een buitenwijk van Londen. Zijn Britse ouders hadden hun oudste kinderen naar Hogwarts gestuurd, maar hij, het nakomertje, moest alles van zijn broers leren omdat het geld simpelweg op was. Toen hij 15 was overleed de enige jongen van zijn leeftijd die in de buurt woonde en waar hij mee bevriend was door een tragisch magie-ongeval waar hij zich nog altijd mede verantwoordelijk voor voelt. Om zich hem altijd te kunnen blijven herinneren en als een soort boetedoening heeft hij een tatoeage op zijn linkerbovenarm laten zetten.

---

David is gecreëerd en wordt gespeeld door meligmijsje/David/Vivian. Zijn solli is geschreven op 19 augustus 2008. Het 'boegbeeld' van David is Rupert Grint.

Wist je dat...
... Viv nog geen Wistjedatjes ingestuurd heeft?

---

Wat vindt het volk van David Forpes?

_________________
    "Elizabeth, these clothes do not flatter you at all, it should be a dress or nothing. I happen to have no dress in my cabin!"
Bertje
Bertje
Spookjager

Aantal berichten : 370
Registratiedatum : 15-11-08
Leeftijd : 42
Woonplaats : Kruideniersstraat 71

Profiel bekijken http://hauntedmansion.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum