Gordon Edwards

Ga naar beneden

Gordon Edwards

Bericht  Bertje op za dec 20, 2008 1:47 pm

Gordon Edwards


Naam: Gordon Edwards
Geslacht: Man
Leeftijd: 29

Karakter: Gordon verschilt niet zo heel veel van zijn broer. Waarmee ik wil zeggen dat hij ook redelijk gesloten is. Gesloten, maar in tegenstelling tot zijn broer helemaal niet terughoudend. Hij zegt hoe het is, punt. En kan daardoor nogal bot overkomen, ook al is dat helemaal niet zijn bedoeling. Hij haat gewoon mensen die achterbaks doen, je kan beter iemand meteen laten weten hoe je over hen denkt. Ladies in het huis, je moet geen schrik hebben want Gordon is al getrouwd en enórm trouw aan zijn vrouw. In het begin als je hem leert kennen zal hij redelijk kortaf zijn en komt hij arrogant over, maar zodra je hem beter leert kennen zal je merken dat het enkel is om zichzelf te beschermen. Hij laat niet snel zijn echte gevoelens zien.

Uiterlijk: Qua uiterlijk is er ook niet veel verschil tussen hem en zijn broer. Het is dus zeer duidelijk dat ze verwant met elkaar waren. De gelijkenissen zijn dat hij redelijk groot is, dezelfde vorm van gezicht en dezelfde kleur ogen heeft. Gordon heeft daarentegen kort donkerbruin haar, en is een paar jaar ouder.

Motieven/redenen om mee te doen: Zijn broer is in het huis gestorven. Een paar dagen na de dood kreeg hij een mysterieus telefoontje, de man aan de telefoon zei dat zijn broer dood was en legde de haak dan op de hoorn. Een paar dagen erna kreeg hij een officiele brief. Sindsdien gaat hij elke dag naar zijn zieke nichtje in St Holisto. Nu wil hij eindelijk de waarheid. In geesten gelooft hij niet, er moet een of andere gek zijn geweest die zijn broer heeft vermoord.

Geschiedenis: Gordon heeft geen erge jeugd gehad en is een gewone man. Met zijn broer kwam hij enórm goed mee overweg en je begrijpt natuurlijk hoe een grote klap dat wel niet is voor hem. Hij werkt op het ministerie op het departement voor magische verdediging. Wat doet hij daar? Hij zorgt ervoor dat bij grote evenementen magische spreuken zijn gesplaatst, dat er security mensen ingehuurd worden en ingelicht zijn. Verder geeft hij ook WTDBS-training voor schouwers. Een bezige bij dus.

---

Gordon is gecreëerd en wordt gespeeld door Legolas/Dermot/Tim. Zijn solli is geschreven op 29 september 2008. Het 'boegbeeld' van Gordon is Ewan McGregor.

Wist je dat...
... Tim nog geen Wistjedatjes ingestuurd heeft?

---

Wat vindt het volk van Gordon Edwards?

_________________
    "Elizabeth, these clothes do not flatter you at all, it should be a dress or nothing. I happen to have no dress in my cabin!"
Bertje
Bertje
Spookjager

Aantal berichten : 370
Registratiedatum : 15-11-08
Leeftijd : 42
Woonplaats : Kruideniersstraat 71

Profiel bekijken http://hauntedmansion.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum