Melody Parker

Ga naar beneden

Melody Parker

Bericht  Bertje op za dec 20, 2008 1:50 pm

Melody Parker


Naam: Melody Parker
Geslacht: Female
Leeftijd: 25

Karakter: Als je Melody leert kennen, zal je erachter komen dat het een zeer vriendelijke meid is, die altijd het beste met je voor heeft. Haar vrienden zijn haar alles, als je hun iets aan doet, doe je haar ook meteen wat aan. Ze gaat dus zeg maar door het vuur voor vrienden en naasten. Het beeld dat je van de aardige en sociale Melody zal hebben, zal waarschijnlijk wat later naar boven komen. In het eerste oogopslag is ze namelijk iemand die iemand eerst lang moet kennen om hem echt te kunnen vertrouwen. Ze zal ook niet met haar eigen problemen en situatie's staan te strooien. Ze vindt het ook heerlijk om sarcastische opmerkingen te plaatsen bij alles en iedereen. Zo zal ze in het eerste oogopslag een sarcastisch mens lijken, die altijd in het middelpunt van de belangstelling zou willen staan. Ze heeft ook een enorm leidersgevoel en haar ego is ook groot. Wanneer je eenmaal door dit harnas door zou breken, kom je dus bij de zachtere kern. Een meid die dus ook wel eens aardig kan zijn en zeker door het vuur zou gaan voor haar vrienden. Als er gevaar drijgt zal ze ook wel haar ergste vijand redden. Niemand verdient namelijk het slechtste. Voor een avontuurtje is ze wel in.

Uiterlijk: Melody heeft golvende bruine haren die wat over haar schouders reiken. Ze heeft bruin/grijzige ogen die wel eens spottend kunnen staan. Ze heeft een gemiddelde lengte en een normaal postuur. Ze doet niet al te veel aan haar uiterlijk, lekker soft. Uiterlijk is voor haar niet belangrijk zolang er een goede kern in zit. Ze doet gewoon aan waar ze zin in heeft, wat heel erg kan varieren.

Motieven/redenen om mee te doen: Melody houdt ervan om het avontuur op te zoeken en anderen te kunnen dwarsbomen. Het geld is alleen maar goed meegenomen. Ze had namelijk nogal genoeg van het saaie en doodnormale alledaagse leven van haar, en zo kwam er dus wat meer actie en beweging in.

Geschiedenis: Melody leeft nog alleen samen met haar moeder en haar oudere broer. Haar vader is op een redelijk jonge leeftijd overleden op een afschuwelijke manier. Haar moeder is altijd al heel kortaf en ironisch geweest. Haar sarcastische opmerkingen heeft ze dan ook van haar. Verder heeft Melody niks gemeen met haar moeder. Het is voor haar alleen nog maar een 'mens' in hun huis. Met haar broer heeft ze wel altijd goed om kunnen gaan.

---

Melody is gecreëerd en wordt gespeeld door Hermelien-fan/Melody/Ezgi. Haar solli is geschreven op 29 maart 2008. Het 'boegbeeld' van Melody is Rachel Bilson.

Wist je dat...
... Ez nog geen Wistjedatjes ingestuurd heeft?

---

Wat vindt het volk van Melody Parker?

_________________
    "Elizabeth, these clothes do not flatter you at all, it should be a dress or nothing. I happen to have no dress in my cabin!"
Bertje
Bertje
Spookjager

Aantal berichten : 370
Registratiedatum : 15-11-08
Leeftijd : 42
Woonplaats : Kruideniersstraat 71

Profiel bekijken http://hauntedmansion.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum