Elizabeth Maenlicht

Ga naar beneden

Elizabeth Maenlicht

Bericht  Bertje op za dec 20, 2008 1:55 pm

Elizabeth Maenlicht


Naam: Elizabeth Maenlicht
Geslacht: Female
Leeftijd: 23

Karakter: Elizabeth is een redelijk intelligente vrouw. Van nature is ze erg nieuwsgierig; als er iets vreemds voorkomt, wil zij weten wat er precies aan de hand is. Realisme is echter niet zo haar ding, ze laat haar fantasie zich nog wel eens meevoeren.
Ze is vaak erg in zichzelf gekeerd en zal, vooral bij vreemdelingen of mensen die ze niet zo goed kent, haar emoties niet snel laten blijken. Elizabeth laat mensen dan ook niet zo snel toe tot haar hart. Als je haar beter leert kennen, is ze echter een warm persoon. Ze vertrouwt haar echte vrienden en gaat voor hen door het vuur. Als iemand haar teleurstelt, zal ze dat duidelijk laten merken. Ze vertelt wat ze ervan vindt, en zal dat niet altijd op een even zachtzinnige wijze doen – recht voor z’n raap, dat is Elizabeth.
Ze houdt er niet van om op de voorgrond te zijn. Nee, Elizabeth wacht liever af. Ze is er dan ook niet zo dol op om de leiding te nemen. Ze is nogal snel bang, maar laat dat niet merken.

Uiterlijk: Elizabeth heeft blond, kort haar, in een bob geknipt. Haar ogen zijn lichtblauw. Ze is een beetje mollig en redelijk klein – 1 m. 60. Ze draagt het liefst nette kleding: blousjes, een ribbroek en een leuke ketting zijn helemaal haar ding.

Motieven/redenen om mee te doen: Curiosity… Jep, Elizabeth is nieuwsgierig. En als ze nieuwsgierig is, dan wil ze uitzoeken wat er aan de hand is. Dit keer overwon haar nieuwsgierigheid haar angst. So… here she is.

Geschiedenis: Elizabeth komt uit een relatief gelukkig gezin. Achteraf gezien was het eigenlijk nogal leeg allemaal. Ja, in de ogen van andere mensen waren zij een perfect modelgezinnetje, er ontbrak niets aan. Ze woonden in een mooi, vrijstaand huis, haar ouders hadden goede banen, Elizabeth en haar broertje deden aan muziekles en ze hadden andere hobby’s, ze deden het goed op school, je kent het wel. Elizabeth zelf heeft een beetje een vreemd gevoel overgehouden aan haar jeugd – ze was altijd maar ergens mee bezig. Veel emotie is er niet aan te pas gekomen, misschien dat ze er daarom moeite mee heeft mensen toe te laten tot haar ‘werkelijke ik’. Het bevalt Elizabeth veel beter nu ze op zichzelf woont en zélf kan bepalen wat ze doet.

Overig: Ze is absoluut verslaafd aan lolly’s – van die grote, ronde, perfecte rode, ken je ze? Elizabeth kan er niet van af blijven.

---

Elizabeth is gecreëerd en wordt gespeeld door Glauces/Liz/Esther. Haar solli is geschreven op 29 mei 2008. Het 'boegbeeld' van Elizabeth is Cameron Diaz.

Wist je dat...
... Es nog geen Wistjedatjes ingestuurd heeft?

---

Wat vindt het volk van Elizabeth Maenlicht?

_________________
    "Elizabeth, these clothes do not flatter you at all, it should be a dress or nothing. I happen to have no dress in my cabin!"
Bertje
Bertje
Spookjager

Aantal berichten : 370
Registratiedatum : 15-11-08
Leeftijd : 42
Woonplaats : Kruideniersstraat 71

Profiel bekijken http://hauntedmansion.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum