Faith Williams

Ga naar beneden

Faith Williams

Bericht  Bertje op za dec 20, 2008 1:08 pm

Faith Williams


Naam: Faith Williams
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 21

Karakter: Faith is eigenlijk een complexe vrouw, wat niet opvalt als je haar voor de eerste keer ziet. Ze is lief en zachtaardig tegen alles en iedereen, en ze houdt ervan iedereen te vriend te houden. Daardoor kunnen mensen het best goed met haar vinden, en misschien ook omdat ze een soort van gave heeft om mensen blij te maken gewoon door haar voorkomen en haar karakter. Ook zou Faith haar eigen aan de kant zetten om anderen te helpen, wat misschien wel de reden is dat ze Heler is geworden. Zo zal ze altijd zeggen dat het goed met haar gaat zodat anderen zich geen zorgen zouden maken. Maar ze is niet de simpele vrouw die ze lijkt te zijn. Ze geeft zichzelf de schuld voor haar ouders scheiding, dat heeft altijd al in haar binnenste geknaagd. Het heeft haar ook wat onzeker gemaakt, maar dat probeert ze zo goed mogelijk te verbergen. In het bijzijn van anderen is ze de eeuwig vrolijke, zelfverzekerde en opgewekte vrouw. Eigenlijk is ze ook wel echt gelukkig, behalve dat ze de slechte gewoonte heeft teveel te piekeren over alles. Ze is echter niet snel bang te maken voor dingen zoals geesten of andere paranormale dingen. Ze is er vaak genoeg mee bezig en is heel benieuwd om zelf zoiets mee te maken.

Uiterlijk: Ze heeft een vrij opvallend voorkomen. Het is gedeeltelijk haar uiterlijk dat haar mooi maakt, maar ze heeft ook een soort van positieve uitstraling dat aanstekelijk werkt. Met haar lang blond haar met een schuine pony en helderblauwe ogen heeft ze best een charmant uiterlijk. Haar glimlach lijkt wel te zijn vastgevroren op haar gezicht. Ze is slank en nogal klein van gestalte, maar daar zit Faith niet echt mee in. Haar kledingstijl varieert van trendy, casual naar gewoon een jeans met t-shirt. Dat hangt ook van haar gevoel af, ze doet aan waar ze zich het beste in voelt.

Motieven/redenen om mee te doen: Faith is altijd al geïnteresseerd geweest in het buitengewone en paranormale. Zelfs toen ze nog maar een klein meisje was en de ontdekking deed dat ze een heks was kon haar vreugde niet meer op. Het geld interesseert haar niet echt, ze heeft het altijd al goed gehad. En nu ook met haar baan als Heler heeft ze het meer dan goed. Enerzijds wil ze weten of de verhalen kloppen en wat is er nu zo eng is aan het huis en stiekem hoopt ze iets abnormaals mee te maken. Anderzijds heeft ze een aanbod gekregen om er een boek over te schrijven. En is dat niet de perfecte manier om alle details van het huis te weten te komen.

Geschiedenis: Faith en haar zusje Madison zijn opgegroeid in hartje Londen en zijn altijd al heel erg verwend geweest door hun ouders. Eigenlijk heeft ze best een normale jeugd gehad, behalve het feit dat haar ouders zijn gescheiden toen zij nog maar 4 jaar was. Faith is ook heel beschermend om haar jongere zusje Madison. De beide zusjes hebben een goeie band, maar af en toe vindt Faith dat Madison streng aangepakt moet worden. Desondanks kunnen ze het goed met elkaar vinden.

Faith houdt ervan te schrijven in haar vrije tijd. En voornamelijk over paranormale dingen. Een vriend van haar ouders is een uitgever en heeft één van haar boeken uitgegeven tegen haar weten in en dat was een succes. Toen was Faith niet al te blij, maar uiteindelijk ze heeft zich uiteindelijk laten overhalen nóg een boek te schrijven. Maar Faith is niet van plan om haar job als Heler op te geven, dat doet ze veel te graag. Voor Haunted Mansion heeft ze dan ook twee weken vrij gevraagd.

---

Faith is gecreëerd en wordt gespeeld door miss_sweet/Faith/Sadaf. Haar solli is geschreven op 29 maart 2008. Het 'boegbeeld' van Faith is Hayden Panettiere

Wist je dat...
... Sad nog geen Wistjedatjes ingestuurd heeft?

---

Wat vindt het volk van Faith Williams?

_________________
    "Elizabeth, these clothes do not flatter you at all, it should be a dress or nothing. I happen to have no dress in my cabin!"
Bertje
Bertje
Spookjager

Aantal berichten : 370
Registratiedatum : 15-11-08
Leeftijd : 42
Woonplaats : Kruideniersstraat 71

Profiel bekijken http://hauntedmansion.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum